Red Dead Redemption 2 prihvatio Fortnite stil igre

Autor:

Fortnite mode igranja stiže i u Red Dead Redemption 2.

0
A- A A+

Krajem novembra prošle godine, nekih mesec dana nakon izlaska fenomenalnog Red Dead Redemption 2, Rockstar je započeo betu za Red Dead Online, odnosno suštinski multiplejer onlajn mod igranja ove vestern igre. Iz Rockstar-a naglašavaju da će igra biti u beta fazi nekoliko meseci, jer žele da kroz stalnu komunikaciju i povratne informacije igrača naprave što je moguće bolju onlajn igru, idealnu po želji i očekivanjima igrača. Zato ćemo i u narednom periodu moći da očekujemo konstantne i velike zakrpe, koje će donositi brojna poboljšanja i nov sadržaj za istraživanje.

Jedna od takvih nam je stigla već 10. januara i između ostalog, donela je i mod, koji se zove Gun Rush i koji u osnovi predstavlja ono što znamo kao battle royale. Do 32 igrača će biti bačena na veliku mapu, gde će morati da se snalaze i traže oružje i druge stvari, kako bi preživeli i pobedili druge igrače. To će moći da rade ili sami ili tako što se udruže sa nekim. Pobednik je pojedinac ili tim, koji poslednji opstane, baš kao i u standardnim BR igrama.

Rockstar ujedno najavljuje da će krenuti dosta bržim tempom da ubacuje dodatni sadržaj, kao što su misije sa pričom, trke konja, dnevni izazove, novi bounty sistem, raznorazne dinamične događaje, kolekcionarske predmete i još štošta drugo, preneo je Play! Zine.

Izvor: RockStar Games

Izvor: RockStar Games

Izvor: Rockstar Games

Ostale vijesti