Facebook nova aplikacija LOL je nešto posebno

Autor:

LOL je namenjena mladim korisnicima, koji dižu ruke od Facebook mreže.

0
A- A A+

Facebook nema baš dobru “prođu“ među mlađim korisnicima, koji prema poslednjim podacima i dalje napuštaju najveću društvenu mrežu. Kako se ne bi pretvorio u mrežu namenjenu starijim korisnicima, Facebook razvija novu aplikaciju, koja se zove LOL.

LOL aplikacija je, zapravo već uveliko u test fazi i predstavlja kolekciju zabavnih GIF i video objava, koje ispunjavaju zid korisnika, umesto klasičnih objava. Objave su razvrstane po kategorijama kakve su šale, životinje, mačke, ispale i druge. Takođe, MEME će biti važan deo objava, pa će takav sadržaj biti prikazan pri vrhu zidova korisnika.

Pročitajte i ovo: Facebook nije više najpopularnija aplikacija

Aplikaciju trenutno u zatvorenoj BETA fazi testiraju srednjoškolci širom SAD. LOL je osmišljena i kao posebna aplikacija ali i kao dopuna klasičnoj Facebook aplikaciji, kad se LOL sadržaj prikazuje na mestu gde je sad Watch tab, odnosno kartica.

Još uvek nema podataka o tome kad bi LOL mogao da zaživi za sve korisnike, kao ni to da li će LOL uopšte biti i pušten svima. Jedno je sigurno - Facebook mora da vrati mlade korisnike na mrežu!

Ostale vijesti