• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lacio napadao, Milan odbranio "nulu"

Autor mondo.ba

Bez pogodaka u prvom meču polufinala Kupa Italije.

Iako je bilo za očekivati da Milan bude napadački orijentisan i pokuša već u prvom meču napraviti iskorak ka finalu Kupa Italije, s obzirom na sve probleme koji u posljednje vrijeme pratio Lacio (povrede i suspenzije), "nebesko-plavi" bili su ti koji su u prvom polufinalnom duelu bili bolji, ali je susret na "Olimpiku" ipak okončan bez pobjednika, ali i pogodaka.

Identično kao u prošlogodišnjem polufinalu, kada su "rosoneri" bili uspješniji na penale (oba meča završena 0:0), navijači Lacija i Milana i večeras su ostali uskraćeni za golove.

LACIO - MILAN 0:0

U nekoliko navrata, naročito u prvom poluvremenu, prijetili su Rimljani, i to preko Patrika, Ćire Imobilea i Sergeja Milinkovića-Savića, ali Đanluiđi Donaruma niti jednom nije morao da interveniše - sve lopte završile su pored njegovog gola.

LACIO: Strakoša - Patrik, Aćerbi, Bastos - Romulo (90. Marušić), Parolo (74. Luis Alberto), Leiva, Milinković-Savić, Lulić - Korea - Imobile (81. Kaisedo).

MILAN: Donaruma - Kalabrija, Musakio, Romanjoli, Laksalt - Kesi (29. Čalhanoglu), Bakajoko, Paketa (86. Bilja) - Suso (73. Kastiljeho), Pjontek, Borini.

S druge strane, "rosoneri" su bili poprilično rezervisani, tako da tokom meča nijednom nisu ozbiljno zaprijetili golu Tomasa Strakoše.

Iako je u nastavku viđen nešto sporiji ritam, ponovo je dominantniji bio domaćin, ali sve prilike ostale su nerealizovane, pa će revanš na "San Siru" obje ekipe dočekati bez rezultatske prednosti.

U drugom polufinalu, u srijedu od 21 čas, igraće Fiorentina i Atalanta, dok su revanši u Milanu i Bergamu na programu 24. i 25. aprila.

Finale će biti odigrano 15. maja na stadionu "Olimpiko" u Rimu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC