• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Popravili sve što su korisnici želeli?

Autor mondo.rs

Ako je ovo onaj model, koji sumnjamo da jeste, stiže nam spektakularna video (i foto) kamera!

 Popravili sve što su korisnici želeli? Izvor: MONDO portal / YouTube / Parker Walbeck

Huawei, naravno, ništa ne govori i ništa ne komentariše. Znamo samo da će se Huawei P30 i Huawei P30 Pro (zajedno sa Huawei P30 Lite) biti najavljeni 26. marta u Parizu.

Ne živimo pod kamenom i ne pretvaramo se da nemamo pojma o čemu bi moglo da se radi - ovo je možda Huawei P30 Pro. Hajde da tako kažemo...

Iako se u videu to nigde ne kaže, a telefon je maskiran sve vreme, nagoveštaju poput “sjajnog zumiranja“ i “stiže uskoro“ upućuju na to da je, kako kaže GSMArena, najverovatnije reč o mogućem novom “kralju“ mobilne fotografije.

Huawei P20 Pro je i dalje najbolji kamera-telefon po oceni poštovanog DxO Mark sajta, a sa tim se slaže i MobIT redakcija (i mi smo rekli u našem godišnjem preseku za 2018. da imamo utisak da je P20 Pro ostao najbolji kamera-telefon i pored nove, drugačije sklopljene Huawei Mate 20 Pro kamere).

No, vreme je za nešto novo!

S tim u vezi - šta je ono što su korisnici listom obeležili kao “Ahilovu petu“ ovog telefona? Kamera, da, ali samo u video modu!

Video snimanje nije bilo toliko kvalitetno, kao što je foto kamera. I tom segmentu je Huawei P20 Pro kaskao za konkurencijom, a ni Huawei Mate 20 Pro nije doneo preko potrebna poboljšanja. Nažalost, unapređenje video kamere, iako smo ga očekivali, nije stiglo, a foto kamera je dobila nekoliko sjajnih unapređenja od marta 2018. do danas.

Naravno, to je ono što će Huawei ispraviti sa modelom P30 Pro! Makar mislimo da je tako, a ovaj video to dokazuje. Naravno, ako je u njemu P30 Pro uopšte...

Dakle, sudeći po ovom videu, koji je snimljen u potpunosti mobilnim telefonom, a imamo svako pravo da osnovano sumnjamo da je to Huawei P30 Pro, video kamera će biti spektakularna - onakva, kakva je i foto kamera novih Huawei "flagship" uređaja.

Ako je sve istina, činjenica je da su onda Leica i Huawei napravili iskorak u domenu digitalnog video snimanja i sad još više jedva čekamo 26. mart, da u Parizu otkrijemo sve detalje o novoj Huawei P30 seriji. Pratite nas jer vam spremamo brojna iznenađenja i tada i nakon premijere!

Šta vi mislite o kvalitetu, koji vidite u videu? Sigurni smo da se Huawei ne bi kockao da bilo šta doradi u promo videu, jer za tim i nema potrebe, već imaju dva sjajna kamera telefona ;)

Huawei P30 Pro video kamera
Izvor: Parker Walbeck

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS