Najjača fora za mobilne telefone, koju smo skoro videli

Autor:

Kamera u rupi ekrana konačno ima smisla!

0
A- A A+

Ako ste vi jedni od onih, koji ne vole novi sistem “bušenja“ ekrana, kako bi se umesto “notch“ sistema koristilo mesto za selfi kameru, onda imamo super vest za vas - kamera u rupi konačno ima smisla, jer je prostor oko nje iskorišćen na sjajan način!

Osim što je proglašena najboljom selfi kamerom na svetu, a i jedina je prednja kamera, koja nudi 4K video snimanje, Samsung Galaxy S10 kružna kamera spreda, odnosno u ekranu je i jedina na svetu, koja prikazuje indikator baterije oko sebe.

Kad je baterija puna prsten oko kamere je zelen, kad je pri polovini prsten je žut, a kad se prsten zacrveni - pa, znate i sami kakvo je stanje s baterijom. Naravno, prsten nije statičan, osim, ako vi to ne poželite - animacije su tu i možete čak i da utičete na njih.

Ali, pre svega - ppogledajte naš video o Galaxy S10:

Izvor: MONDO

Ovo je moguće zahvaljujući besplatnoj Android aplikaciji Energy Ring, koja se besplatno može preuzeti za sve Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e telefone.

Omogućena je promena boje, kretanja animacije, debljina prstena, skrivanje kad su aktivne pojedine aplikacije i aplikacije na celom ekranu, izmena režima rada i još mnogo drugih podešavanja. Aplikacija nudi i izbor mesta s kog će prsten počinjati da se vrsti, a animacije se neće prikazivati kad je ekran isključen ili zaključan.

Različite boje prstena označavaju i različite događaje, o kojima vas telefon obaveštava, pa ćete i na letimičan pogleda znati šta vam to telefon poručuje.

Ovako izgleda Energy Ring kad je baterija na 7% i puni se:

Kreator aplikacije, IJP tim, radi na mnogim varijantama sličnih aplikacija, za starije i još uvek aktuelne modele Galaxy telefona i sve su dobro ocenjene, pa svratite do njihove razvojne stranice i pogledajte ima li tu nešto i za vaš model.

Javite nam kako ste zadovoljni aplikacijama!

Tagovi:

Ostale vijesti