Zvezda proslavila titulu, ovacije Miloju i Milijašu!

Autor:

Marko Pantelić uručio je pehar u ruke kapitenu Nenadu Milijašu koji je dobio posebne ovacije sa tribina. Treća zvezdica na grudima igrača Crvene zvezde, posle nove osvojene šampionske titule!

Zvezda proslavila titulu, ovacije Miloju i Milijašu! Foto: MN Press

Fešta na "Marakani" ovog popodneva!

Oko pola sata pred utakmicu poslednjeg kola šampionata (37. runda) protiv Napretka - fudbaleri Crvene zvezde podigli su pehar namenjen prvaku Srbije za sezonu 2018/19.

Druga uzastopna titula šampiona osvojena je izuzetno ubedljivo, Crvena zvezda je za čitavu sezonu pretrpela jedan poraz i uz to je remizirala u još samo tri utakmice, a u slučaju današnje pobede za bod će nadmašiti učinak iz prethodnog pohoda na pehar (100 bodova).

Posebne ovacije dobili su Milan Pavkov i kapiten Nenad Milijaš koji se oprašta od fudbala, kao i trener Vladan Milojević koji će ostati u klubu i naredne sezone.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE SA PROSLAVE IZ LJUTICE BOGDANA

S obzirom na to da je FSS nedavno Crvenoj zvezdi priznao i titulu iz 1946. godine, ovo je bila i promocija novog dresa sa grbom sa tri zvezdice - zbog 30 osvojenih u istoriji.

"Za ove trenutke živimo, treniramo. Ovo samo naši navijači mogu da prirede. Ne znam reči da ovo opišem. Samo jedna reč postoji - ljubav", rekao je trener Milojević.

Hoće li ostati u Crvenoj zvezdi?

"Ne volim da se vrti oko mene, bitno je da završimo šta smo započeli. U četvrtak imamo važnu utakmicu, pa da se odmorimo. Veliki izazov je sledeća godina, ne volim da pričam o budućnosti. Danas ovo, a o svemu sledeći put".

MVP domaćeg prvenstva Marko Marin konkretno je rekao da će "biti tu" i naredne sezone.

"Najvažnije da smo osvojili titulu i drago mi je što je ovoliko navijača došlo. Vidi se koliko su navijači srećni. Želimo da u četvrtak uzmemo Kup, pa da opet pokušamo da uđemo u Ligu šampiona", kazao je bivši reprezentativac Nemačke.

crvena zvezda titula, Foto: MN Press


Kapije stadiona "Rajko Mitić" su bile otvorene i zabeležena je odlična poseta na zatvaranju domaćeg prvenstva, dok Crvenoj zvezdi ostaje i borba za "duplu krunu" za četiri dana protiv Partizana, na istom mestu.

Mnogi su krenuli ka Beogradu iz raznih delova Srbije, čak su pojedini navijači blokirali i autoput.

Proslava titule počinje u 18 časova, a meč sa Napretkom u 19.00.

UŽIVO:

18.33 - Pehar je Milijašu uručio Pantelić ispred FSS!

Foto: Arena/Screenshot


18.31 - I dalje traje pesma za Milijaša!

Foto: Arena/Screenshot18.29 - Ogroman za aplauz za Vladana Milojevića, a poseban za kapitena Nenada Milijaša koji je poslednji izašao na teren "Marakane". Sa dečicom je na travi, sa tribina se ori pesma "Jedan je Milijaš Nenad!".

18.25 - Medalje oko vrata igračima stavlja sportski direktor FSS Darko Kovačević.

18.23 - Ogroman aplauz za Milana Pavkova na izlasku na proslavu!

Foto: Arena/Screenshot


18.21 - Igrači izlaze na teren...

18.17 - Poruka za Nenada Milijaša - na meču Novaka i Nadala u Rimu!

18.05 - "Pratio sam Zvezdu koliko sam mogao, koliko mi je internet dozvolio. Sada je lestvica veoma visoko i teško je svake godine ponavljati takve uspehe, ali nadamo se da će Zvezda nastaviti da ide tom uzlaznom putanjom kao je do sada", kazao je Slaviša Stojanović za Arenu.

Ostale vijesti