• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati “jutjuber“ pronađen MRTAV

Autor mondo.rs

Njegov nestanak prijavljen je sredinom juna.

 Poznati “jutjuber“ pronađen MRTAV Izvor: MONDO / YouTube @Etika

Desmond Amofah, popularni “jutjuber“, koji je bio poznat po svojim gejmerskim video sadržajima i po Nintendo opisima igara, Etika, pronađen je mrtav, potvrdila je njujorška policija za portal The Verge. Etika je sredinom juna objavio konfuzan video u kojem je razmatrao za svoj žanr sadržaja neobičnu temu - samoubistvo. Nakon toga je nestao, da bi se ispostavilo da se najverovatnije ubio, ali detalji smrti još uvek nisu objavljeni.

Etika kanale na društvenim mrežama Instagram, Twitter i YouTube prati preko milion ljudi, a ovaj 29-godišnjak već neko vreme kačio je bizarne stvari na svoje društvene mreže - od pornografije, preko nepovezanih tvitova i Instagram Story-ja do poslednjeg videa, koji smo pomenuli, a koji je YouTube uklonio, jer “krši politiku objavljivanja“.

Pročitajte i ovo:  YouTube je spremio veliku promenu >>>

Etika je na YouTube mreži kreator sadržaja od 2012. godine, a jednom trenutku kanal mu je bio zabranjen, jer je objavljivao nedolične stvari.

Očigledno je da se Etika borio sa nekom vrstom mentalne bolesti i da ga niko nije na vreme kontaktirao, kako bi mu pomogao. Etika je nestao u sredu, 20. juna, u subotu su pronađene njegove stvari na mostu u Bruklinu, a u utorak je proglašen mrtvim.

Danas je smrt potvrdio i YouTube Creators kanal na Twitteru kratkom porukom.

Ovo je još jedna opomena svima nama da borba mladih i svih drugih ljudi, koji iskažu neobično ponašanje, ono koje odstupa u mnogome od njihovog uobičajenog ponašanja, obavezno bude odmah ili na vreme prijavljena nadležnim institucijama i moderatorima mreža, na kojima se ovi sadržaji objavljuju.

Očigledno je da YouTube i druge mreže nisu u stanju da to prepoznaju, iako su u stanju da video obrišu s mreže, jer “krši pravila objavljivanja“.

Pročitajte i ovo:  MONDO TEMA o depresiji

Etika Explains Why He Destroyed His OWN YouTube Channel?
Izvor: ProtoMario

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS