• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Begić odgovorio Đajiću: Bolje puna usta one muške stvari nego kokaina i spida

Autor Nikolina Damjanić

Ivan Begić, kandidat za predsjednika Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda i bivši PDP-ov odbornik u Skupštini grada Banjaluka odgovorio je direktoru UKC-a Republike Srpske koji je rekao da su ,,Begićeva usta puna laži i one muške stvari".

 begić džajić.jpg Izvor: MONDO

Begić ističe da rječnik dr Vlade Đajića nije primjeren funkciji koju obavlja. 

"Žao mi je, najiskrenije, što jedan homofob, a sve u službi tajkunskih lobija vodi najveću zdravstvenu ustanovu u Republici Srpskoj. Nedopustiv riječnik jednog ljekara, navodnog humaniste. Šta ima humano, ljekarski, ljudski u ovome što Đajić priča. Ljude naziva prljavim, kažu da su im 'usta puna one muške stvari'. Vjerujte bolje puna usta i one muške stvari nego kokaina i spida. Đajić zna da su mi njegovi ljudi poslali dokaze, video snimke sa 'bunga bunga žurki' i vikendica u okolini Banjaluke na kojima se jasno vidi ovo što ja govorim. Ja Đajića time nisam ucjenjivao, reketario i slično, niti otkupljivao i hvalio se time, što on jeste radio. Pozivam ga da me tuži, a te dokaze ću upotrijebiti na sudu", ističe Begić.

Povezano

 Begić je podsjetio Đajića i na tekst Hipokratove zakletve, za koji kaže da ga je on (Đajić) zaboravio.

"Volio bih da Đajić pročita ono čime se zakleo, a to je: Svoj poziv ću obavljati savjesno i dostojanstveno. (...) U vršenju dužnosti prema bolesniku neće na mene uticati nikakvi obziri, vjera, nacionalnost, rasa, politička ili klasna pripadnost. Apsolutno ću poštovati ljudski život od samog početka. I pod prijetnjom neću popustiti da se iskoriste moja medicinska znanja suprotno zakonima humanosti", podsjeća Begić.

Begić je pozvao Đajića da pokaže šta je on to sagradio.

"Direktore Kliničkog centra. Predsjedniče Gradskog odbora SNSD-a. Doktore. Čovječe. Niste 'ja' gradili Klinički centar. Nije ni 'ja' Vlada Republike Srpske. Te loše sklepane zidine, poplavljeni donji sprat, prljavu kuhinju, sobe sa kojih su oboljeli od korone skakali sa prozora u smrt, su gradili i platili građani cijele Republike Srpske, pa i ja, od poreza koji plaćam", poručio je Begić.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE