• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đajić: Nisam nikad vidio kokain, a kamoli koristio (VIDEO)

Autor Nikolina Damjanić

Generalni direktor Univerzitetsko-kliničkog centra odgovorio je video porukom na prozivke nekadašnjeg banjalučkog odbornika Ivana Begića i Slobodana Vaskovića. U video obraćanju istakao je da je UKC opremljena institucija, te da on nikada nije koristio drogu.

 Đajić odgovorio na prozivke Izvor: Vedran Ševčuk /MONDO

U video poruci Đajić je rekao da je UKC Republike Srpske primjer dobrog poslovanja zdravstvene ustanove.

"Svakodnevno primamo pohvale pacijenata koji se liječe u našoj ustanovi i eminentnih stručnjaka iz cijelog svijeta koji dolaze raditi u našu ustanovu kao vodeći medicinski centar u ovoj regiji i šire", rekao je u video poruci.

Takođe, istakao je da su insinuacije na krivične radnje u javnim nabavkama UKC Republike Srpske samo još jedna velika laž, da se sve radi u skladu sa zakonom i u slučaju da ima nepravilnosti institucije bi već reagovale.

Odgovorio je na prozivke Ivana Begića, koji je kritikovao uslove i stanje na UKC RS.

"Stao bih i ja iza nečega što je on uradio, ali sama asocijacija na Begića jeste da su mu puna usta laži. Gledali smo onaj snimak, a i puna usta one muške stvari", rekao je Đajić.

U videu Đajić je odgovorio na teške laži i klevete koje se odnose na to da je narkoman, te tvrdi da nikad u životu nije vidio, a kamoli koristio drogu. Napomenuo je da je spreman svakog trenutka dati uzorke krvi, kose, urina, itd. za potrebe nezavisnog testiranja.

"Naročito ona priča izbezumljenog Vaskovića koji me je nazvao 'doktorom crtom' ne stoji. Stojim im svima na raspolaganju, zaklinjao sam se užom i širom porodicom da ja nisam nikad ni vidio kokain a kamoli koristio", poručio je Đajić.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE