• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković o Radojičiću: Volio bih da bude što više kandidata za gradonačelnika Banjaluke

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Draško Stanivuković rekao je da želi "što bolju političku konkurenciju" i da bi mu bilo drago da bude što više kandidata na izborima za gradonačelnika Banjakuke.

 Stanivuković o Radojičićevom povratku u politiku Izvor: Gradska uprava Banjaluka

Komentarišući potencijalno vraćanje u politički život bivšeg gradonačelnika Igora Radojičića.

"Ono što ja mogu reći jeste da ja planiram da se kandididujem. A što se tiče drugih, svako ima pravo da se politički profiliše, ali nekada je mana svih nas da sebe vidimo bolje nego što jesmo, možda i moja. Ko god da se kandiduje ja ću mu poželjeti sreću i to da izađemo na fer borbu", rekao je Stanivuković, objavila je Srpskainfo.

Dodaje da vjeruje da ima najveće šanse za osvajanje mandata gradonačelnika, a do su to "pokazala i istaraživanja".

"Međutim, ne želim da tim stavom bilo koga sputavam, naprotiv, ja želim što bolju političku konkurenciju. Meni bi bilo drago da nas što više bude. Evo neka se i on kandiduje. Imao je on dobrih poteza za vrijeme svog mandata koje smo mi nastavili. Poput projekta Voda 2, i Voda 3, poput mosta u Toplicama koji smo završili. Bilo je dobrih stvari, ali bio je stvari koje je trebalo mijenjati", rekao je Stanivuković.

"U njegovom mandatu politički protivnici nisu mogli na Trg Krajine a da ne dođe komunalna policija. Danas on ako na Trgu bude prikupljao potpise za svoju inicijativu, ja mu garantujem da to može. Istina je da se od Igora Radojičića može svašta naučiti, ali bilo je kod njega puno toga za mijenjati", kaže on.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pasa

Draško iznenađujuće brzo pravi projekte, ima dobre ideje. Ostaje pitanje je li to sve legalno i može li se malo podrobnije razraditi projekti da dobijemo na kvalitetu. Sa druge strane Radojičić je isto imao dobre ideje ali je bio previše pipav, i za tri glavna projketa most na Docu, koncertna hala, i novi trg trebalo je desitine ako ne i stotine miliona i to bi radio u etapama 10 godina a kad bi na red stiglo ostalo i po čemu je mislio da će toliko vladati, imao je loše savjetnike koji su mu hranili ego. Trivićka vergla istu priču bila kandidat za gradonačelnika ili predsjednika, njoj je Dodik rak rana i ona samo o njemu, zato ni nema šanse. Đajić je apsolutno neozbiljan kandidat to misle i u SNSDu a Amidžić bi imao šansu. Suma sumarum Draško je favorit, Amidžić bi mogao zaprijetiti, ostali ništa.

Zole

Što više kandidata to je Draško sigurniji u reizbor

RS

Bude li se Radojicic opet kandidovao Drasko nema sanse. Prosli put je pobjedio tako sto je izmanipulisao omladinu obecanjima raznim. Medjutim sad je vec procitana knjiga i nevjerujem da ce iko sa pola mozga njemu opet dati glas.

MONDO REPORTAŽE