• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kroasani sa sirom i bijelim lukom spremni za manje od pola sata

Autor Nikolina Damjanić

Kroasane sa sirom i bijelim lukom možete da pravite za doručak ili večeru.

 Kroasani sa bijelim lukom i sirom Izvor: Shutterstock

Sastojci:

1 pakovanje lisnatog tijsta

250 g mocarela sira

70 g putera

3 čena bijelog luka

Priprema:

Lisnato tijesto odmrznite, pa razvucite oklagijom. Isijecite trouglove, pa u svaki stavite parče sira, pa urolajte.

Istopite puter, pa u njega dodajte mljeveni bijeli luk i promiješajte. Ako želite možete da dodate i sjeckani peršun. Premažite preko kroasana.

Poređajte kroasane na pleh obložen pek papirom, pa pecite u zagrejanoj rerni na 190°C oko 10-12 minuta.

(Stvar ukusa/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop