• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji recept za pitu krompirušu

Autor Nikolina Damjanić

Ako volite da jedete krompirušu ili postite, onda obavezno isprobajte ovaj recept.

 Recept za krompirušu Izvor: Shutterstock

Sastojci:

800 g kora za pitu

200 ml ulja

200 ml vode

2 crna luka

1 praziluk

1,5 kg krompira

Priprema:

U tiganju na malo ulja propržite sitno seckan crni luk, kao i praziluk. Kada on omekša dodajte krompir koji ste prethodno izrendali i dobro procedili. Posolite i pobiberite, pa posle 5 minuta sklonite sa šporeta.

Uzmite jednu koru, premažite uljem, pa stavite drugu koru. Opet premažite uljem, pa stavite nadjev od krompira i luka. Urolajte i ređajte u pleh koji ste premazali uljem.

Pecite krompirušu u rerni na 250°C oko 10 minuta, pa smanjite temepraturu na 200°C i pecite još 30 minuta.

Preostalo ulje pomiješajte sa vrelom vodom koju ste posolili i prelijte preko vruće pite.

(Stvar ukusa/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pitar

Bolja je sa kockastim krompirom

Jaaa

Sa gotovom korom, bez oklagije, najbolja pita, da nije sukana ukrug??? Ni P od pite

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop