• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Začinjeni patlidžan pečen u rerni

Autor mondo.ba

Patlidžan zapečen u rerni možete da začinite po želji, a idealan je kao obrok za sebe ili za prilog uz drugo jelo.

 Patlidžan pečeni Izvor: Screenshot

Sastojci:

700 g patlidžana
3 kašike maslinovog ulja
1/2 kašičice soli
1/2 kašičice bibera
1/2 kašičice listova mirođije
1/2 kašičice bijelog luka u prahu

Za pečeni patlidžan prvo zagrijte rernu na 240°C. Obložite pleh papirom za pečenje. Patlidžan isijecite na kocke od 3 cm.

Stavite u veliku činiju, pokapajte uljem, solju, biberom i bijelim lukom u prahu. Dobro promiješajte, rasporedite na pleh i pecite 20 minuta.

Okrenite pleh pa pecite još 10 minuta - ivice treba da budu karamelizovane. Servirajte pa pospite mirođijom. 

(Stvar ukusa/Mondo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop