• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posne punjene pečurke

Autor mondo.rs

Isprobajte ovaj super recept za posne punjene pečurke.

Odličan recept za ukusno jelo koje možete spremati i u danima posta.

Sastojci:

12 većih šampinjona

Maslinovo ulje

Vlašac, sitno iseckan

Pet čenova belog luka, sitno iseckanih

Tri kašike oraha, iseckanih

Jedan paradajz, iseckan na kockice

Svež peršun, iseckan

Šoljica pirinča

Soli i bibera po ukusu

Priprema:

Pečurke operite, odvojite kapice od nožica, pa nožice iseckajte. Pirinač skuvajte.

Na maslinovom ulju izdinstajte beli luk, dodajte vlašac, iseckane nožice pečuraka, paradajz iseckan na kockice i kuvani pirinač. Posolite i pobiberite po ukusu i dodajte seckane orahe. Sve dobro promešajte, pa nadevom punite pečurke i ređajte u pleh u koji ste stavili papir za pečenje.

Pecite petnaestak ili dvadeset minuta u rerni prethodno zagrejanoj na 180 stepeni. Služite toplo.

Ako imate neki dobar recept za punjene pečurke, pišite nam!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop