• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Zeland i Pavkovdan, ali i jedan veliki debakl: Španac sudi Srbiji protiv Škota!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iskusni Mateu Lahoz će deliti pravdu na stadionu Rajko Mitić.

 sudija-mateu-lahoz-srbija-skotska-sudio-zvezda-liverpul-i-srbija-u20-novi-zeland Izvor: MN PRESS

Glavni sudija meča Srbija - Škotska, koji će jednu od te dve reprezentacije plasirati na Evropsko prvenstvo naredne godine, biće Antonio Mateu Lahoz, poznati španski arbitar.

On je od 2008. godine sudija u Primeri, a ima bogato iskustvo i na međunarodnoj sceni. Redovan je na mečevima reprezentacija, Lige šampiona,...

Ove sezone je Mateu Lahoz sudio sedam mečeva i to četiri u španskom prvenstvu, dva u Ligi šampiona i jedan u kvalifikacijama za to takmičenje. Da je bilo malo više sreće, mogao je ponovo da sudi Crvenoj zvezdi.

Možda će vas zanimati

Kažemo ponovo jer je Mateu Lahoz bio na centru terena kada se dogodio ''Pavkovdan''! Velika pobeda Crvene zvezde nad Liverpulom, baš na stadionu gde će se igrati u četvrtak, desila se kada je on bio glavni arbitar, a to je drugi put da je doneo sreću našem fudbalu.

Na svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina na Novom Zelandu delio je pravdu na meču protiv Mađarske, kada je Srbija posle produžetaka savladala severne komšije. Bio je to meč osmine finala, a turnir se završio veličanstvenom pobedom Srbije.

U četvrtak će na terenu biti nekoliko igrača iz te generacije, a mnogi od njih bi mogli da imaju i ključnu ulogu i plasmanu našeg tima na Evropsko prvenstvo.

Lahoz je sudio i meč Ukrajina - Srbija, koji je naš nacionalni tim pod komandom Mladena Krstajića ubedljivo izgubio. Konopljanka, Cigankov i Jaremčuk su se poigravali sa Srbijom u kvalifikacijama i naneli joj težak poraz (5:0).

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC