• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajići" žele da završe kvalifikacije pobjedom

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Defanzivac Borca Đorđe Milojević ističe da će svi mladi reprezentativci pružiti maksimum protiv Belgije, uprkos činjenici da nisu uspjeli da izbore plasman na U21 EURO.

 U21 BIH - Belgija najava Đorđe Milojević Izvor: FS BiH, nfsbih.ba

Mlada reprezentacija BIH priprema se za meč kvalifikacija sa Belgijom, posljednjom u ovom ciklusu, u kojem “zmajići” nisu uspjeli da izbore plasman na Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine.

Selekcija Slobodana Starčevića želi da popravi utisak i pobjedom završi ovar kvalifikacioni ciklus, a njegovi fudbaleri su uprkos svemu prilično motivisani.

Možda će vas zanimati

"Danas smo odradili prvi trening i vidi se da je atmosfera fantastična. Primjetna je želja i volja za dokazivanjem kod svakog igrača. U Trening kampu imamo sve uslove da se na najbolji način pripremimo za utakmicu sa Belgijom. Nažalost izgubili smo šanse da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo, ali svakako da ćemo pružiti maksimum kako bismo ostvarili što bolji rezultat", rekao je štoper banjalučkog Borca i mlade reprezentacije BIH, Đorđe Milojević.

Kapiten ekipe Nihad Mujakić ističe je pritisak na Belgiji i da je to prednost “zmajića”.

“Reprezentacija Belgije je favorit u ovom meču koji njima veoma važan. Mi ćemo biti rasterećeniji i to može biti naša prednost. Oni su pod imperativom pobjede i mi ćemo pokušati da iskoristimo taj pritisak koji će oni imati. Nemamo šta da izgubimo i idemo pokušati da se oprostimo od ovih kvalifikacija pobjedom”.

Mujakić je prokomentarisao i igre mlade reprezentacije BiH u aktuelnim kvalifikacijama:

“Možemo djelomično biti zadovoljni našim igrama u kvalifikacijama, jer smo uglavnom bili na visokom nivou taktički, a i fizički. Nažalost, izostali su rezultati u gostujućim susretima sa Velsom i Moldavijom i to nas je poremetilo. U Velsu smo imali inicijativu, ali nismo pobijedili. Međutim u nekim smo utakmicama pokazali snagu, naročito protiv Belgije u gostima. Imamo za čime da žalimo jer ova generacija ima kvalitet i nastojaćemo u posljednjoj utakmici da to i pokažemo“, rekao je Mujakić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC