• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobojlije se pridružile Krupi u polufinalu Kupa RS

Autor Dragan Šutvić

Ekipa Sloge morala je preko penal-lutrije da se izbori za mjesto u polufinalnoj fazi

 Kup RS četvrtfinale Podrinje Sloga Doboj 3 4 Izvor: Promo/FK Sloga Doboj

Ekipi Krupe, koja je juče u Prnjavoru izborila nastup u polufinalu Kupa Republike Srpske, danas se pridružila i dobojska Sloga.

Izabranici Milana Draganovića danas su u Janji trijumfovali nad ekipom Podrinja, a putnik u polufinalnu fazu bio je poznat tek nakon izvođenja jedanaesteraca – bilo je 3:4 za goste.

Možda će vas zanimati

Tokom 90 minuta, bilo je 1:1 – poveli su domaći u 41. minutu pogotkom Jasmina Arnautovića, dok je, pokazalo se, konačan rezultat postavio Marsel Mace sa "bijele tačke" u 57. minutu.

Isti igrač bio je i jedan od strijelaca za Dobojlije tokom penal-lutrije, a za gostujući sastav još su pogađali Srđan Đuranović i Saša Perić.

Promašaj Dušana Komljenovića prošao je nekažnjeno, obzirom da su za tim iz Janje, koji je od 56. minuta igrao sa igračem manje zbog isključenja Bakira Mulamustafića, pogađali samo Dejan Savić i Šaban Nasufović.

Neprecizni su bili Jovica Klasanović, Dragan Došlo i Dejan Limić.

Svoj četvrtfinalni meč Kozara i Zvijezda 09 odigraće 18. novembra, dok će naknadno biti odigana utakmica Leotar – Radnik (Bijeljina).

PODRINJE: Bodiroga, Klasanović, Došlo, Đokić (od 32. minuta Mulamustafić), Lukić, A. Arnautović, Savić, J. Arnautović (od 75. minuta Dujković), Limić, Nasufović, Ristanović. Trener: Zoran Stajić.

SLOGA: Divković, Janković, Marković (od 90. minuta Andrić), Nikolić (od 90. minuta Hadžimujić), Lukić (od 60. minuta Cetić), Đuranović, Osmić (od 46. minuta Stamenković), Vasiljević, Mace, Perić, Ristić (od 46. minuta Komljenović). Trener: Milan Draganović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC