• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Žao mi je Tumbe, upao je u kandže neljudi": Milan Živadinović podržao selektora, žestoko kritikovao igrače!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Smatra da Tumbaković radi u teškim uslovima.

 milan-zivadinovic-ljubisa-tumbakovic-kandze-neljudi-srbija-madjarska Izvor: Prva

Nekadašnji selektor reprezentacije Jugoslavije Milan Živadinović je gostujući na TV Prva istakao da je jako nezadovoljan igrom nacionalnog tima u prethodnim mečevima.

Možda će vas zanimati

On smatra da se tim nije dovoljno zalagao u duelu sa Mađarskom.

"Razočaran sam, da igrati tako važnu utakmicu bez krvi, bez ritma, bez oštrine, dozvoliti da u sred Beograda Mađari naprave kvalitetan rezultat. Dosta više foliranja. Ako se se ima rezultat neka se hvali do beskrajnosti i tim i selektor, ako se nema rezultat, dajte malo kritike tim fudbalerima. Nisu oni zvezde, madone, da mogu da se ponašaju da bez duela odigraju utakmicu. Što je najgore vidim posle meča ljube se. Pa nije mu Mađar brat nego protivnik", rekao je nekadašnji selektor.

Živadinović je naglasio da je selektor Tumbaković stručan za posao koji radi, ali da je okružen sa previše pogrešnih ljudi.

"Tumba je moj drugar i bili smo zajendo u Kuvajtu. Ja njega razumem i on toliko problema ima. Toliko rade protiv njega da je to sramotno. Žao mi je Tumbe, on je dobar dečko, ali ubačen je u kandže neljudi. Juče se videlo koliko je naša reprezentacija nejedinstvena, juče se vidrelo kako shvatamo svaku utakmicu koja je biti ili ne biti lako ćemo", dodao je Živadinović i još jednom se osvrnuo na zalaganje naših reprezentativaca.

"To je ono što nama fali godinama. ja sam uvek rekao igračima kada vas budem video da sa terena izlazite krvavi i da ne možete da stojite na nogama, značu da ste se zalagali. Nemoj da se foliramo, pričamo velike priče, dva faula nismo napravili. Je l’ otišao neko u bolnicu? Nije. Vi možete Nemcu ili bilo kome dati sve u životu, ali za njega je reprezentacija ključ. Kod nas toga nema još uvek", zaključio je iskusni fudbalski stručnjak. 

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC