• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej, zašto onako loše protiv Škotske: SMS umjesto Tadića sjeo pored Tumbakovića

Autor Dragan Šutvić

Sergej Milinković-Savić odgovarao je na pitanja umjesto zamenika kapitena "orlova". Pročitajte...

 sergej-milinkovic-savic-srbija-skotska-izjava-losa-igra Izvor: Printscreen/YouTube/Fudbalski savez Srbije

S obzirom na to da je Dušan Tadić napustio reprezentaciju dan prije utakmice protiv Rusije zbog povrede, njegovo mesto na konferenciji za novinare pred taj meč (srijeda, 20.45) zauzeo je Sergej Milinković-Savić.

"SMS" je govorio prije selektora Ljubiše Tumbakovića i bilo mu je postavljeno nekoliko konkretnih pitanja - počev od onog najvažnijeg - "zašto je reprezentacija onako loše igrala u utakmici decenije protiv Škotske?"

"Mislim da je svaki igrač dao sve od sebe. Svi znamo šta smo propustili, sada je na nama da se okrenemo ka nekim boljim rezultatatima i da sutrašnji meč završimo sa dobrim rezultatom, pa da se pripremamo za sljedeće okupljanje, koje je u martu", rekao je Sergej.

Na pitanje koliko su za neuspjeh krivi igrači i selektor, a koliko FSS, Sergej je odgovorio...

"Mislim da smo mi igrači najviše odgovorni za neuspjeh, jer smo mi igrali. Svakako da smo svi zajedno u tome i da svi snosimo zajedničku odgovornost", dodao je Milinković-Savić.

Srbija je zablistala u polufinalu baraža protiv Norveške, a Sergej je bio heroj. Poslije tog meča usledili su loši nastupi, zašto?

"Mislim da nema pravog razloga za posljednje utakmice. Svako je dao sve od sebe. Takav je momenat došao da nismo pobijedili u posljednjim mečevima, a mislim da za plasman na Svjetsko prvenstvo naravno da imamo kvaliteta, što ćemo pokazati i ka čemu idemo - da u narednom periodu bude pozitivnih rezultata", dodao je Sergej i otišao na trening.

Njegov dolazak na konferenciju nagovestio je da bi SMS mogao da bude kapiten Srbije u sutrašnjem meču, koji će označiti kraj još jednog neuspješnog ciklusa, ali i potencijalni početak novog perioda, za koji se svi nadamo da će biti uspješniji.

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC