• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Smiješno je šta Kolarov radi, a mi smo prosto loši": Rade Bogdanović "opleo" po kapitenu, reprezentaciji, FSS

Autor Dragan Šutvić

"Srbija je prosto loša, to je prosto tako"

 Rade Bogdanović kritika Aleksandar Kolarov Izvor: MN PRESS, MONDO

Srbija je po ko zna koji put ostala razočarana u svoje fudbalere, ali ovog puta je sve to malo drugačije, jer se otkrilo da nisu u pitanju bile "standardne" boljke reprezentacije, već je i kapiten dodatno "dosolio" time što je obavijestio trenere da neće da igra neposredno prije početka meča, a onda navodno odbio i da šutira penal.

Pored brojnih kritika, čuli smo i onu čovjeka koji nikad nema dlake na jeziku, Radeta Bogdanovića, koji je sasuo drvlje i kamenje po Kolarovu.

Možda će vas zanimati

Bogdanović je za Informer rekao da su se u posljednje dvije decenije u Fudbalskom savez Srbije smjenjivale "marionete" i "pravili kompromisi".

"A kada se to radi, onda uspjeha nema. Posljednji u nizu je primjer Kolarova. Da dođeš u situaciju da se sa 35 godina, poslije skoro dvije decenije krvavog profesionalizma i zarađenog novca, bojiš šta će ti reći Inter ako budeš igrao za svoju zemlju?! To je smiješno. Banetu Ivanoviću je nepravedno skinuta kapitenska traka, a on se iz reprezentacije povukao kao gospodin. A ovi koji su jedva dočekali da ga zamijene otići će a da ih se niko neće sjećati", rekao je Bogdanović.

Srbija je u finalu baraža izgubila od Škotske na penale, dok je u regularnom toku bilo 1:1. Svi se slažu da su "orlovi" odigrali daleko ispod svog nivoa. Bivši fudbaler dodao je da ta utakmica nije bila dobro pripremljena.

"Realno, nemamo kvalitet i vrhunske igrače za moderan fudbal. Pričao sam i ranije da smo spori i tromi, da nam lopta slabo ide, a fizički nismo spremni. Protiv Škota smo podbacili u bukvalno svim segmentima fudbalske igre, plus u pripremi utakmice. Ne kažem da treba nekome glava da se skine. To je jednostavno tako, loši smo", rekao je Rade Bogdanović.

(Mondo/Informer)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC