• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Vidićem možeš u rat, sve se slažem s njim: Slavoljub Muslin o poruci koja je uzdrmala srpski fudbal!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Bivši selektor je potpuno saglasan sa rečima nekadašnjeg kapitena "orlova" na račun Fudbalskog saveza Srbije.

 Sa Vidićem možeš u rat, sve se slažem s njim: Slavoljub Muslin o poruci koja je uzdrmala srpski Izvor: MN PRESS

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Nemanja Vidić oštro je pre dva dana istupio u javnosti i izneo niz kritika na račun FSS.

Njegove reči su snažno odjeknule, a potpredsednik srpske "kuće fudbala" Marko Pantelić uzvratio mu je porukom da je zabio "nož u leđa" krovnoj organizaciji, umesto da joj je ponudio pomoć.

Možda će vas zanimati

U subotu se tim povodom u intervjuu za "Večernje novosti" oglasio i bivši selektor Slavoljub Muslin, koji je sa reprezentacijom izborio plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, ali je potom smenjen.

On odlično poznaje Vidića još iz perioda kada su bili zajedno u Crvenoj zvezdi i potpuno je saglasan sa svim što je rekao legendarni igrač Mančester junajteda.

"Nemanju Vidića sam još 2001. godine trenirao u Zvezdi, pošto je bilo jasno da je u omladinskom pogonu dominantan igrač. Izuzetno ga cenim kao čoveka i kao fudbalera. Podatak da je poneo i kapitensku traku Mančester junajteda, a i da je izabran za najboljeg defanzivnog fudbalera svih vremena ovog slavnog kluba, dovoljno govori o njemu", izjavio je Muslin.

"Nije me iznenadila njegova reakcija i to otvoreno pismo. Vidić je, pre svega, izuzetno pravedan čovek. Očigledno je da ga boli sve ovo što se dešava u srpskom fudbalu. U potpunosti se slažem sa svim što je naveo u svom obraćanju fudbalskoj Srbiji", dodao je on.

Iskusni trener istakao je da ne pruža podršku svom nekadašnjem igraču zato što ima ambiciju da se vrati u ovdašnji fudbal.

"Mene odavno ne interesuje rad u srpskom fudbalu i sa te strane nemam nikakve zadnje namere kada pričam o onome na šta je Nemanja Vidić pre dva dana direktno ukazao. Ja sam sa srpskim fudbalom, dakle, završio. Ali, jednostavno, boli i mene sve ovo, kao čoveka i trenera. Apsolutno niko ne treba da sumnja u iskrenost Vidićevih reči. On je jednostavno takav, pošten do srži. Tog čoveka možeš da uzmeš pod ruku i sa njim ideš u rat", poruka je Slavoljuba Muslina.

Povodom Vidićevih reči oglasio se i bivši reprezentativac Nemanja Matić, najavivši da će svoje mišljenje o čitavoj situaciji izneti sledeće nedelje.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC