• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi pustili navijače na tribine, pa ih opet zabranili: London ide "pod ključ", niko ne smije na stadion!

Autor Dragan Šutvić

Najnovija mjera, donijeta samo desetak dana poslije prethodne

 Engleska fudbal ponovo bez navijača Izvor: Tanjug/AP/Jon Super

Sportske manifestacije u Londonu održavaće se bez navijača od srijede, nakon što je glavni grad Velike Britanije premješten u najviši stepen ograničenja (Treći nivo) usljed velikog broja zaraženih korona virusom.Do 2.000 navijača je bilo dozvoljeno na otvorenom nakon završetka drugog nacionalnog zaključavanja 2. decembra.

Kako je danas prenio Bi-Bi-Si (BBC), utakmica Vest Hema i Kristal Palasa u sredu biće bez prisustva gledalaca, kao i mečevi Premijer lige sredinom nedjelje u kojima su domaćini Arsenal i Fulam.

"Razočarani smo što potvrđujemo da nismo u mogućnosti da dočekamo navijače na našem stadionu za utakmicu u Premijer ligi protiv Sautemptona", saopšteno je iz Arsenala na Tviter nalogu.

Možda će vas zanimati

Utakmica Liverpula i Totenhema biće jedina utakmica sredinom nedjelje na kojoj će biti dozvoljeno prisustvo navijača, jer u Liverpulu još nisu uvedene nove mere.

Liverpul, Everton, Brajton i Sautempton su jedini klubovi iz Premijer lige koji na svom stadionu mogu da ugoste do 2.000 gledalaca.

Svjetsko prvenstvo u pikadu, koje je počelo 15. decembra, takođe je pogođeno novim mjerama.

Organizatori su planirali da prisustvuje 1.000 navijača kao što je dozvoljeno u zatvorenom prostoru prema smjernicama proisteklim iz drugog nacionalnog zaključavanja.

Govoreći prije najave prelaska Londona na novi nivo zatvaranja, trener Čelsija Frenk Lampard rekao je da navijačima i dalje treba dozvoliti ulaz na stadione kada se uvedu oštrija ograničenja protiv korona virusa.

Anketa

Kako izgleda fudbal bez navijača?

  • Sada je OK, navikli smo se

    0% (0)

  • Bez publike nije to - to!

    100% (4)

  • Ne obraćam pažnju

    0% (0)

Kako izgleda fudbal bez navijača?

Rezultati

"Vidjeli smo na terenu podršku koju nam daju i šta to znači u igri. Ne govorim Vladi šta da radi, ali takođe mislim da možemo da kontrolišemo 2.000 navijača koji dolaze na stadion. U najmanju ruku je nesrećno", rekao je Lampard.

Prošle nedjelje, Čelsi je na svom stadionu imao navijače prvi put od marta, ali na njihovoj sljedećoj domaćoj utakmici protiv Vest Hema u ponedeljak 21. decembra neće biti navijača.

U utorak su na rasporedu dve utakmice Premijer lige, Čelsi od 19 časova gostuje Vulverhemptonu, a od 21 čas igraju Mančester siti i Vest Bromvič.

(Beta) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC