• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bili su ljuti rivali u Engleskoj, Venger ga sada oplakuje: Ovo je nepravda, on je bio tako hrabar!

Autor 000

Veliki Venger se prisjetio svog rivala, ali i velikog prijatelja.

 Arsen Venger tuguje Žerar Ulije prijateljstvo Izvor: MN PRESS

Iako su Arsen Venger i Žerar Ulije tokom godina vodili velike bitke u Premijer ligi, oni su zapravo bili i veliki prijatelji. 

Dva Francuza koji su uspjeli da u Engleskoj izbore kultni status su i tokom godina kada su bili ljuti rivali održavali kontakt. A to se nastavilo i poslije karijere, pa su se tako dva legendarna trenera čula samo dan prije nego što je Ulije preminuo. 

Možda će vas zanimati

 "Stalno smo bili u kontaktu. Sa Dejvidom Dinom (bivšim potpredsjednikom Arsenala prim. aut) i Žerarom sam imao video poziv svake sedmice. Zato sam u nedjelju bio srećan. Sedmicu prije toga se nismo čulo jer je bio previše slab i morao je da otkaže u posljednjem momentu, iako je želio da popričamo. Ali dan prije njegove smrti smo se čuli, a to nam je bio ritual tokom karantina", priča Venger.

Ovi razgovori su nekada trajali i satima, ali prethodni je trajao samo 15 minuta jer je Ulije i dalje bio slab. On je nedavno podvrgnut rizičnoj operaciji, a to na kraju njegovo tijelo nije moglo da izdrži. 

"Bio je optimističan, to vuče iz menadžerskih dana. Ovo je takva nepravda, imao je toliko hrabrosti i nije za to nagrađen", sa žaljenjem je konstantovao Venger.

Objasnio je i šta je francuski stručnjak značio za Liverpul. 

"On je otišao u mitski klub i doveo je Liverpul u modernu eru, On je Stivenu Džerardu dao šansu, on je razvio Karagera i tolike druge. Mi smo uvijek bili prijatelji, a on je uvijek bio više fer od mene. Kako su se mečevi odvijali ja sam se nervirao, a on je uvijek bio smiren", prisjeća se legendarni menadžer Arsenala. 

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC