• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PFS Doboj izabrao najbolje: Mitar Trifković i Alfa Modriča ispred svih

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Održan 21. Izbor najuspješnijih u Područnom fudbalskom savez Doboj.

 PFS Doboj izabrao najbolje: Mitar Trifković najbolji fudbaler u 2020. godini Alfa Modriča najbolja Izvor: MONDO/Vito Mrkonjić

U Doboju je sinoć organizovan 21. Izbor najuspješnijih u fudbalu dobojske regije.

Prvotimac Alfa Modriče Mitar Trifković najbolji je fudbaler, a njegov klub najuspješniji fudbalski kolektiv u godini na izmaku.

Možda će vas zanimati

Sa devet golova vodeći strijelac m:tel Prve lige Republike Srpske zasluženo je stigao do prestižne nagrade.

"Hvala svima. Ovo je kruna mog rada do sada. Ovo mi je veliki pomak. I u fudbalu kao i u životu je najvažnije vjerovati u uspjeh, raditi marljivo i rezultati dođu. Nadam se da će biti još golova, asistencija i zajedničke radosti sa saigračima", poručio je mladi Trifković.

Milan Draganović, strateg dobojske Sloge, trener je godine u regiji Doboj.

"Ponosan sam i zadovoljan priznanjem koje je rezultat kontinuiranog rada. To je rezultat rada kolektiva i to priznanje dijelim sa svojim igračima. Moja filozofija igre je da je fudbaler najvažniji, a mi smo tu da ih usmjeravamo i da stremimo željenim rezultatima. Vjerujem da Premijer liga BiH za Slogu nije nedostižna", rekao je Draganović.

Predsjednik PFS Doboj, čovjek koji je i u vrijeme pandemije radio i stvarao za dobro fudbalskog sporta, Petar Jelić, rekao je da je zadovoljan i zbog uspjeha koji su završili u Modriči i zbog svih nagrađenih u dobojskoj regiji.

"Znamo šta treba da činimo dalje u Modriči, govorim kao predsjednik kluba. Kao prvi čovjek PFS Doboj donijeli smo brojne olakšice. Smanjili smo kotizacije, nastavljamo podjelu sportske opreme. Imamo još neke aktivnosti, niko ne smije biti zakinut i svi moraju dobiti podršku. U saradnji sa načelnicima opština i Gradonačelnikom Doboja, rukovodstvima FSRS i FSBIH nastavićemo da radimo na što boljim rješenjima za fudbal naše regije", rekao je Jelić.

Najbolji u PFS Doboj za 2020. godinu
Izvor: MONDO/Vito Mrkonjić

Za najboljeg fudbalskog radnika PFS Doboj je izabrao Miroslava Kršića.

Najperspektivnija fudbalerka je Helena Bumbulović, član ŽFK Borac iz Šamca. Prepoznati su i Milan Stanišić iz Pelagićeva, Muamer Hamzić iz Tekstilca Derventa, te Obrad Starčević iz dobojske Sloge.

Kolektivno, nagrađeni su pionirska selekcija šamačkog Borca, kadetska i juniorska selekcija Sloge, najkvalitetniji fudbalski sudija je Dobojlija Goran Ilić, dok su najbolji klubovi Sloga Kakmuž u ženskoj i Alfa Modriča u muškoj konkurenciji.

Fudbalerka Modriče Dukla Maja Simić najbolja je fudbalerka, dok je nagrada za Fer-plej otišla Zborištu u Brod i Našim Krilima u Kostajnici.

Posthumno priznanje namijenjeno je novinaru iz Petrova Ozrenu Jorganoviću, a Zlatna plaketa pripala je penzionisanom gen-seku PFS Doboj Ljubiši Tripunoviću.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC