• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško Tošić se oglasio o Zvezdi: Videćemo se narednih dana...

Autor Mladen Šolak

Iskusni defanzivac govorio o mogućnosti da opet postane igrač crveno-belih

 dusko-tosic-crvena-zvezda-povratak Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Sve više se govori o tome da bi Duško Tošić (35) mogao ponovo da obuče dres Crvene zvezde, što je velika želja generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića i trenera Dejana Stankovića.

Navodno je i Bešiktaš u igri za iskusnog srpskog defanzivca, a on je u intervjuu za Tanjug govorio o mogućnosti da se vrati u Zvezdu.

Možda će vas zanimati

"Prvo da istaknem da se osećam odlično. Iako imam 35 godina sigurno da bih mogao da odigram još dve, tri sezone na visokom nivou. Opšte je poznato da sam ostavio u Turskoj dobar utisak. Ima opcija i ponuda, ali ne bih mogao konkretnije ništa da kažem. Što se tiče Crvene zvezde uvek je čast i privilegija nositi dres, uz poštovanje prema svima ostalima, našeg najvećeg kluba. Pričao sam i sa direktorom Terzićem, čuo se i sa trenerom Dejanom Stankovićem. Očekujem da ćemo se videti narednih dana i razgovarati detaljnije".

Tošić je, naravno, redovno pratio rezultate Crvene zvezde. Posebno je zadovoljan zbog uspeha u Evropi.

"Zvezda je uradila veliku stvar. Postala je stabilan klub, redovan učesnik evropskih takmičenja. Što se tiče Milana, mislim da je mogla da prođe i bolje u žrebu. Bili su tu Dinamo Kijev, Briž, pa i Dinamo Zagreb. Milan nije ista ekipa kao proteklih godina. Vidi se i po rezultatimo ove sezone. Prvi su u Italiji posle ko zna koliko vremena".

"Biće teško, ali opet ne treba ući sa belom zastavom. Milan jeste favorit, nije sramota od njih izgubili, međutim, Zvezda mora da se bori, mora da traži svoju priliku i da je maksimalno iskoristi. Videćemo da li će biti i publike. U svakom slučaju treba se nadati najboljem", završio je Tošić.

Doskorašnji defanzivac kineskog kluba Guangždou "R&F" trenirao je tokom proleća sa ekipom Dejana Stankovića i većinu igrača crveno-belih dobro poznaje. On je igrao sa Zvezdu od 2010. do 2012. i u tom periodu osvojio Kup Srbije.

(Tanjug)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC