• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Insajderske informacije o Ivićevom otkazu: Kapiten ga ispalio zbog masaže, svlačionica ga nije volela!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Do sada nepoznati detalji o Vladimiru Iviću i njegovom mandatu u Votfordu koji se neslavno završio.

 Insaderske informacije o Ivićevom otkazu: Kapiten ga ispalio zbog masaže, svlačionica ga nije volela Izvor: MN PRESS

Srpski trener Vladimir Ivić dobio je otkaz u Votfordu samo nekoliko dana pošto je proglašen za najboljeg menadžera Čempionšipa u novembru. Iako je njegova ekipa izgubila u nedelju od Hadersfilda (2:0), svima je jasno da jedan poraz nije mogao da bude "okidač"..

Votford je peti na tabeli i bori se za ulazak u Premijer ligu, a vrlo brzo je zaključeno da je Ivićev početak kraja u engleskom klubu počeo zbog sukoba sa kapitenom Trojom Dinijem.

Možda će vas zanimati

Ivić je prgavog Dinija opomenuo zbog nediscipline. Odlučio je da ga poštedi posle četiri meča u kojima je igrao po 90 minuta, planirao je da ga uvede sa klupe, ali se to kapitenu "stršljenova" nikako nije dopalo i počeo je da "buši" trenera.

"The Athletic" je dan posle Ivićevog otkaza otkrio i insajderske informacije iz svlačionice Votforda koji govore da je atmosfera bila očajna i da su igrači bili protiv Srbina.

Otkazu posle 125 dana i samo 22 meča "kumovale" su četiri stvari: svađa sa Dinijem, zabrinutost rukovodstva zbog stila fudbala, zabrinutost igrača zbog discipline, treninga i taktike, kao i to što su se pojavili drugi kandidati za njegov posao.

Problemi su počeli u subotu, dan pred meč sa Hadersfildom, kada je Ivić saopštio ko će igrati i obavestio Dinija da će morati na klupu.

Izvor: MN PRESS

Ivić je o tome želeo posebno da razgovara sa Dinijem, a kapiten Votforda mu je rekao da ne može pošto je na masaži, pa će se sresti sa njim u klupskom hotelu kada završi. Pola sata kasnije Dini je otišao na dogovoreno mesto, a Ivića nije bilo tamo i tako su odnosi "zahladili".

Zbog toga, navode izvori poznatog portala, nastala je loša atmosfera unutar svlačionice, pa je tako jedan od izvora Ivića opisao kao "noćnu moru" zbog toga što je stalno menjao tim i formaciju.

"Prozivanje" kapitena Votforda na konferenciji za medije je bila kap koja je prelila čašu, pa je tako rukovodstvo po hitnom postupku odlučili da smeni Ivića, opravdavajući to "gubitkom identiteta" i time što Ivić nije znao kako da utakmice u kojima vodi dobije. Igrači su bili nezadovoljni stilom fudbala koji je Votford pokazivao, a posebno "gvozdenom disciplinom".

Žalili su se da su treninzi bili uvek isti i preteški, a da oni nisu imali dovoljno vremena za oporavak, pa su očigledno želeli trenera koji će biti mnogo fleksibilniji od Ivića.

Videćemo koga će svlačionica izabrati, ali jasno je da u fudbalu sada samo igrači odlučuju.

Treneri se pitaju sve manje...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC