• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladen ilić iz fudbala u politiku: Krupa bez direktora

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mnogo promjena u premijerligašu iz Krupe na Vrbasu.

 Mladen Ilić odlazi sa mjesta direktora FK Krupa Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Mladen Ilić u 2021. godini neće obavljati funkciju direktora FK Krupe, s obzirom da je odlučio da se posveti politici. On je na nedavno održanim izborima izabran za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, te će sve svoje snage usmjeriti na nove izazove u karijeri.

"Po završetku kalendarske godine, povući ću se sa funkcije direktora FK Krupa iz nekih drugih, poslovnih razloga u koje sam uključen odnedavno, tako da neću biti u mogućnosti da obavljam tu funkciju", poručio je Ilić u razgovoru za ATV.

Možda će vas zanimati

U međuvremenu je povukao određene poteze, zajedno sa rukovodećim ljudima kluba iz kanjona Vrbasa, te je dogovoren raskid saradnje sa sedmoricom fudbalera.

Prvo su sporazumno raskinuti ugovori sa Markom Golubovićem, Aleksom Andrejićem, Milivojem Krmarom, Stefanom Nikolićem i Milošom Simonovićem, dok su nakon njih otišli Muamer Svraka i Nemanja Vidović.

"Imali smo preveliki broj angažovanih igrača, tako da smo se odlučili za veće rezove", naglasio je Ilić, kojem je ovo bila jedna od posljednjih odluka u vezi sa FK Krupom.

Njegove poslove ubuduće bi trebalo da obavlja generalni sekretar kluba Siniša Račić, dok će trenerski tandem Siniša Mrkobrada - Vladimir Ilić biti zadužen za sportska pitanja.

Krupa će na proljeće voditi žestoku borbu za opstanak u m:tel Premijer ligi BiH. jesenji dio prvenstva okončan je na pretposljednjem mjestu, sa skromnih 13 bodova, dva manje od Radnika iz Bijeljine, koji je prvi ban zone ispadanja.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC