• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uspeo je - Oteraće Ozila: Pristaće na sve, samo da ode!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji reprezentativac Nemačke je sad jako blizu transfera.

 Mesut Ozil odlazi iz Arsenala Izvor: Profimedia

Konačno će se završiti saga o odlasku Mesuta Ozila iz Arsenala.

Od kako je Mikel Arteta stigao u klub, Nemac turskih korena je u drugom planu, ove sezone čak nije ni licenciran za takmičenja, a prošlo je dovoljno vremena da mu fudbal nedostaje.

Možda će vas zanimati

Zato je situacija takva da će Ozil i njegov agent pristati na bilo šta. Izgleda da je to u ovom slučaju MLS liga, odnosno DC Junajted, tim za koji je svojevremeno nastupao Vejn Runi!

Kako prenose pojedini američki sportski sajtovi, Ozil je velika želja tima iz Vašingtona i oni su spremni da mu ponude odlične uslove kako bi promenio kontinent. Upravo je zarada bio jedan od razloga zbog kojih se nekadašnjem reprezentativcu Nemačke sviđalo da sedi na tribinama Arsenalovog stadiona, bez prilike da igra.

Za Nemca su ranije stizale ponude iz raznih krajeva sveta, ali nijedna nije bila dovoljno dobra. Najčešće se pominjao njegov odlazak u Tursku, mada tamošnji klubovi nikada nisu pokazivali nameru da plate veliko obeštećenje Arsenalu.

Nekadašnja zvezda Rea Madrida od marta 2020. godine nije odigrala nijedan zvaničan meč, a pored unosne ponude iz MLS lige, postoje glasine i da bi selidba u SAD bila dobra za njegov biznis. Kako se može čuti, Ozil planira svoj lanac kafeterija da proširi u Americi, a DC Junajted je spreman da mu pomogne u širenju brenda.

Nakon nešto slabijeg starta sezone, Mikel Arteta je promenio formaciju i prešao u sistem 4-2-3-1, gde je Emil Smit-Rouv dobio ulogu ofanzivnog veznog. Tako je mladi fudbaler nasledio Mesuta Ozila, kom su ponovo zatvorena vrata londonskog tima.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC