• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ozil konačno odlazi, Arsenal neće dobiti ni cent: Već se zna ime novog kluba!

Saradnja se raskida sporazumno, a turski velikan čeka samo još potpis.

 mesut-ozil-arsenal-fenerbahce-transferi-slobodan-igrac-raskid-ugovora Izvor: Profimedia

Jedna od najdužih saga evropskog fudbala konačno će biti gotova. Mesut Ozil će napustiti Arsenal, ali kao slobodan igrač, što znači da tim iz Londona neće zaraditi na njegovom odlasku.  Mikelu Arteti to ne znači mnogo, on je samo želeo da se vezista skloni iz kluba.

Možda će vas zanimati

Istina, uštedeće određeni deo novca koji je trebalo da mu isplate, ali to je premalo u poređenju sa vrednošću koju je nekada imao na tržištu. Očekuje se da Mesut Ozil, kao slobodan igrač, potpiše za Fenerbahče.

Klub i fudbaler su se dogovorili o sporazumnom prekidu saradnje, prenosi Atletik, a nemački fudbaler turskog porekla će odmah moći da izabere svoj nredni klub. Ozil (32) je imao ponude iz Kine, SAD, ali i brojnih evropskih zemalja, mada deluje da je sada najbliži Turskoj.

Po vestima iz Engleske, Mesut Ozil će uskoro ozvaničiti saradnju sa Fenerbahčeom, a on je najveće pojačanje kluba u poslednjih nekoliko godina. Cilj ekipe je da se, sa njim u timu, bori za titulu u domaćem prvenstvu, nakon što su prethodnu sezonu završili tek na sedmom mestu.

Ozil je u Arsenalu proveo sedam i po godina, a stigao je iz Real Madrida kao jedan od najboljih vezista na svetu u tom trenutku. Ipak, u Londonu nije uspeo da opravda očekivanja, pa je posle nekoliko dobrih sezona kod Arsena Vengera uglavnom bio trn u oku trenerima i navijačima engleskog kluba.

Bivši reprezentativac Nemačke je bio jedan od najplaćenijih igrača u Premijer ligi sa preko 350 hiljada funti nedeljno, a zbog prevremenog raskida saradnje oprostio se od plata za narednih šest meseci. On ove sezone nije bio licenciran ni za jedno takmičenje u kom Arsenal nastupa.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC