• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oduševljenje u Ajntrahtu: Ovakav scenario je pisan za Jovića! Luka je klasa, a srećni smo i zbog Filipa!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pljuštale su pohvale na račun srpskog dvojca iz frankfurtskog kluba poslije povratničkog debija iz snova za dvostrukog strijelca Luku Jovića i dvostrukog asistenta Filipa Kostića.

 Ajntraht - Šalke 3:1, pohvale Luka Jović, Filip Kostić od klupskih čelnika, trenera Izvor: Profimedia

Trener i sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta nisu krili oduševljenje sjajnom partija povratnika među "orlove" Luke Jovića i dvostrukog asistenta Filipa Kostića u pobjedi nad Šalkeom (3:1).

Možda će vas zanimati

Real Madrid poslao je na pozajmicu u frankfurtski tim Luku Jovića, koji je na povratničkom debiju sa dva pogotka srušio Šalke (3:1) i to na majstorski način i oba puta na asistencije kolege iz reprezentacije Srbije Filipa Kostića.

Zadovoljstvo zbog trijumfa i ekipnog, ali i ličnog Jovićevog, nisu krili sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić i trener Adi Hiter.

"Ovo je bilo jako lijepo nedjeljno veče. Na poluvremenu smo već rekli da je scenario napisan za Luku. Ovdje je za njega dobra atmosfera. Golovi su bili vrhunski, i priprema i realizacija. Kod centaršuta za 2:1 vidio sam Luku kako odmiče. Ako mu je prvi kontakt s loptom dobar, onda bude sve čisto. Kod drugog pogotka ste to mogli da vidite. To morate imati u sebi, ne može se naučiti", rekao je Bobić.

Hiter se potom nadovezao.

"Znali smo da na klupi imamo još jednog napadača koji može da postigne golove. Luki je bilo izuzetno važno da se vrati gdje mu je najbolje i gdje se prijatno osjeća. To ste mogli da vidite od prvog dana. Činjenica da je postigao dva prelijepa gola govori o njegovoj klasi i to se ne može uvijek objasniti. Filip je podstakao pogotke, veliki su prijatelji. Drago mi je što je baš on pripremio dva gola", naglasio je šef struke Ajntrahta.

Na kraju je još jedan od klupskih direktora Bruno Hibner, o Joviću je rekao samo jednu, ali vrijednu rečenicu: "Tipični Luka, jedva da mu je potrebno da se nađe u šansi".

Čestitke su reprezentativci Srbije dobili i od japanskog saigrača Makota Hasebea.

"Luka je izvanredan u špicu napada. Dva udarca - dva pogotka. Interakcija s Filipom je naravno bila veoma dobra. Sad imamo više opcija u napadu, što će pomoći našem timu".

...
Izvor: Youtube/Marca Claro

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC