• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvata sele u Zvezdu i Partizan: To bi bilo teško prihvatljivo za moju porodicu i mene

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dolazi bez obeštećenja, ali...

 ante-vukusic-hrvatski-fudbaler-crvena-zvezda-partizan-ne-dolazi-u-srbiju Izvor: Profimedia/VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX/SIPA/1208161055

Hrvatski napadač Ante Vukušić (29) raskinuo je saradnju sa Olimpijom iz Ljubljane, a mediji u regionu prethodnih dana pisali su da su za njega zainteresovani Crvena zvezda i Partizan.

Vukušiću se zbog toga "usijao" telefon, kazao je da je dobio mnogo poruka iz Srbije, a da je shvatio o čemu se radi tek kada je od prijatelja dobio link vesti. Trenutno je mnogo bliži povratku u Hrvatsku i ističe da nije bilo kontakta sa "večitima".

Možda će vas zanimati

"Otkad sam raskinuo ugovor s Olimpijom zvalo me destine menadžera, među njima i neki iz Srbije, raspitivali su se za status i moje želje, i svima sam rekao isto", rekao je Vukušić za "24sata".

"Slobodan sam, nemam menadžera, a što se tiče kluba i lige u koji bih voleo da odem, sve je otvoreno, izabraću klub i ligu u kojoj ću moći igrati važnu ulogu", objasnio je hrvatski napadač koji je prethodne dve godine igrao sjajno u Sloveniji.

Prošle sezone Vukušić je postigao 26 golova, a onda je pao u nemilost trenera, pošto nije ostvario transfer, tako da je skoro celu jesen proveo na klupi.

"Nema smisla da komentarišem mogućnost igranja za Partizan i Zvezdu kad me nisu ni zvali, ali jasno je da bi moj odlazak u Beograd bio teško prihvatljiv za moju porodicu i mene. Na sreću, ima dovoljno interesa sredina u kojima ću se s puno manje stresa i upitnika moći koncentrisati samo na fudbal", zaključio je Vukušić.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC