• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde pojačao Alfa Modriču

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vrijedno pojačanje na sredini terena za prvoligaša Republike Srpske iz Modriče.

 Vukan Kovač potpisao za FK Alfa Modriča Izvor: MONDO/Vito Mrkonjić

Nekadašnjeh šampiona BiH Alfa Modriču pojačao je Vukan Kovač, 20-godišnji igrač sredine terena, koji je prošao sve omladinske selekcije Crvene zvezde, nakon čega je nosio dres beogradskog IMT-a i Stepojevca.

"Prvi utisci o Modriči i ljudima koji ovde žive su sjajni. Lijepo mi je ovdje. Došao sam da redovno igram, da vrijedno radim i treniram i nadam se najboljem. Čast mi je biti dio kolektiva koji je ne tako davno igrao i na međunarodnoj sceni. O klubu sam čuo mnogo, nije bilo dvoumljenja. Mogu samo biti na dobitku", rekao je Kovač nakon potpisivanja ugovora sa Modričanima.

Možda će vas zanimati

Svjestan je gdje je došao. Pod Majnom uvijek teže ka što boljim rezultatima, pa će tako biti i sada. Alfa Modriča jesenju polusezonu okončala je na visokom četvrtom mjestu, a u vrhu tabele klub koji ove godine proslavlja vijek postojanja želi da ostane do kraja sezone.

"Volio bih da igram dobro i da Modriča pobjeđuje. U nastavak sezone ulazimo sa četvrte pozicije. Kažu da su neke utakmice jesenas izgubljene u sudijskoj nadoknadi. Dakle, mogli smo biti i bolje plasirani. Vjerujem da ćemo u drugom dijelu sezone imati super dobre rezultate i da ćemo zauzeti jedno od prva tri mjesta. Saznao sam da klub iduće godine obilježava sto godina postojanja. Trebamo biti porodica uspješnih, kako i dolikuje slavljenicima te vrste."

Njegov brat Stefan Kovač prvotimac je Čukaričkog.

"Da.’Čuka’ je u modi, ali moja želja je da se jednog dana vratim u svoju Crvenu zvezdu i budem važan igrač seniorskog tima. Mnogo mi je draga moja Zvezda. Ja sam nastupao za mlađe selekcije Srbije, a Stefan igra za U-21 BiH. I otac, inače Fočak, igrao je fudbal. U našoj porodici fudbal je česta i omiljena tema. Na nagovor sportskog direktora Dragana Stevića došao sam u Modriču. Pratio sam, znam sve šta je za moj novi klub uradio predsjednik Petar Jelić. Trebalo bi da svi mi poštujemo to. Da pobjedama pružamo podršku tom čestitom čovjeku. U perspektivi bi Modriča trebalo da bude u Premijer ligi BiH. Kakav stadion, kakve klupske prostorije, pa reflektori, pomoćni tereni. Zaista, sve je impresivno u fudbalskoj Modriči“, zaključio je Kovač.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC