• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvijezda 09 počela pripreme: Uvijek gledamo ispred sebe (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prvoplasirani Rudar Prijedor bježi četiri boda, a Semberci se nadaju da na proljeće mogu prestići rivala i izboriti povratak u premijerligaško društvo.

 FK Zvijezda 09 Etno-selo Stanišići počela pripreme: Uvijek gledamo ispred sebe (FOTO) Izvor: Promo/FK Zvijezda 09

Fudbaleri Zvijezde 09 predvođeni šefom stručnog štaba Mladenom Obrenovićem danas su počeli pripreme za nastavak prvenstva u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, ali i Kupu BiH, gdje su se plasirali među osam najboljih.

U odnosu na prvi dio sezone, Nigerijci Darlington Ađuru, Eđike Uzoenji, te Andrija Rajović, Filip Ilić i Borislav Terzić neće više nastupati za Zvijezdu 09, dok su u toku pregovori sa Markom Rajkovićem oko nastavka saradnje.

Možda će vas zanimati

Planirano je tri do četiri pojačanja, a neki fudbaleri već se nalaze na probi.

"Budimir Starčević iz Tuzla sitija, Kosta Dražić iz Loznice i Nikša Stojanović iz 1. maja iz Rume su na probi, a nadam se da ćemo nekoga od njih uspjeti da angažujemo."

Izvor: Promo/FK Zvijezda 09

O ambicijama u drugom dijelu sezone, Obrenović kaže:

"Uvijek gledamo ispred sebe. Nećemo braniti drugo mjesto, nego ćemo pokušati da stignemo prvoplasirani Rudar Prijedor. Još kada sam preuzimao ulogu šefa stručnog štaba rekao sam da nam je cilj razvoj mladih igrača. Na tome se zasniva klub, a treba imati u vidu i da su naši juniori jesenji prvaci BiH. To nam daje dodatno obavezu u prvom timu da razvijamo mlade igrače, ali naše ambicije su uvijek da budemo u vrhu fudbala Srpske", jasan je strateg ekipe iz Etno-sela Stanišići.

U prvom proljećnom kolu 6. marta Zvijezda 09 gostovaće Kozari u Gradišci, a do tada će nastojati da se što bolje pripreme za nastavak sezone.

"Kompletne pripreme odradićemo u Etno-selu Stanišići gdje zaista imamo dobre uslove. Stručni štab opredijelio se za jake protivnike u pripremnom periodu, a čeka nas pet mečeva", dodao je Obrenović.

Zvijezda 09 3. februara igraće protiv premijerligaša Tuzle siti, deset dana kasnije na programu je kontrolni duel sa Loznicom, 17. februar rezervisan je za test sa Tekstilcem iz Dervente, zatim 20. februara meč sa Radnikom iz Bijeljine, dok je za 24. februar zakazana generalna proba sa Drinom iz Zvornika.

Prije početka drugog dijela sezone u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, Semberce 4. marta očekuje i duel četvrtfinala Kupa BiH.

Izvor: Promo/FK Zvijezda 09

Nikola Vasiljević i u nastavku sezone sa kapitenskom trakom na ruci predvodiće saigrače.

"Dosadašnji dio sezone odigrali smo korektno, ali naravno da može bolje, pogotovo što su tu većinom mladi igrači. Oscilacije su očekivane, ali zadovoljan sam. Iako nas mnogi svrstavaju među favorite za titulu, a mi ne bježimo od toga, mislim da uz Rudar Prijedor imamo najkvalitetniji sastav u ligi. Zvijezda 09 ima izuzetan potencijal u mlađim igračima i ne treba da se boji za budućnost. To najbolje pokazuju i naši juniori", poručio je iskusni defanzivac.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC