• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo bi bila bomba! "Liverpule, Srbin je slobodan i Klop ga odlično zna" Bivšeg reprezentativca opet pominju na Enfildu?!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Menadžer Liverpula nalazi se u teškoj situaciji, a u Engleskoj nagovještavaju da bi rješenje mogao da nađe pozivom na dobro poznat broj telefona.

 Neven Subotić Liverpul zove ga Jirgen Klop Izvor: Profimedia/Bernd Thissen/dpa

Liverpul brani titulu prvaka Engleske i suočava se sa ogromnim problemima zbog povreda, a kao potencijalno rješenje pominje se srpski veteran Neven Subotić (32).

I tamošnji portal "Liverpul Eho" pisao je danas o srpskom defanzivcu koji je sa Klopom osvajao titule u Borusiji Dortmund i koji nema klub od kada je ovog mjeseca raskinuo ugovor sa turskim klubom Denizli.

Možda će vas zanimati

Uz logično objašnjenje da Subotić više nije ni onako brz ni onako skočan kao kada je blistao kod Klopa, engleski novinari nagađaju da bi na "Enfildu" ozbiljno mogli da razmatraju mogućnost dolaska bivšeg srpskog reprezentativca.

Liverpul ima najveće probleme upravo na Subotićevoj, štoperskoj poziciji, na kojoj su teško povrijeđene prve dvije opcije, Vidžil Van Dajk (pokidan ukršten ligament) i Džo Gomez (koljeno).

Sa druge strane, Subotićeva karijera se godinama unazad kreće silaznom linijom, jer je prije Denizlija igrao za Union Berlin, pre toga za Sent Etjen i nigde nije ponovio partije kao iz vremena kada je igrao sjajno u tandemu sa Matsom Humelsom.

Da li bi, ipak, on mogao da bude bar privremeno rješenje Liverpula? Uostalom, Klop ga je nedavno pominjao baš kao pozitivan primjer.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC