• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzića iznenadila reakcija Stanojevića: Zvezda nije u kontaktu sa FSS!

Autor Dragan Šutvić

Generalni direktor Crvene zvezde se još jednom osvrnuo na izjavu Partizanovog trenera.

 Terzića iznenadila reakcija Stanojevića: Zvezda nije u kontaktu sa FSS! Izvor: MN PRESS

Ponovo se priča o famoznom pravilu. Da li će FSS i kada zaključiti da fudbaleri iz Evropske unije nisu stranci u srpskim klubovima?

Ova tema izazvala je mnogo bure prethodnih dana. Prvo se oglasio Aleksandar Stanojević, kom je zasmetala promjena pravila, ali je Zvezdan Terzić reagovao na njegovu izjavu.

Možda će vas zanimati

Gostujući na televiziji Arenasport pred meč Crvene zvezde i Šahtjora Zvezdan Terzić je ponovo pričao o ovom pravilu. Pored toga, operativac crveno-bijelih je govorio o unosnoj ponudi koja je odbijena, ali i velikom poslu koji klub priprema za leto.

''Posljednjih godinu dana nismo imali kontakt sa Fudbalskim savezom Srbije na ovu temu. Zato sam iznenađen reakcijom Saleta Stanojevića kog mnogo cijenim. Mislim da je malo pretjerao sa reakcijom. Nismo mi postavili kao temu promjenu propisa. Ne bih više da se bavim time. Zalažemo se za povećanje broja stranaca, jer bi tako mogli da dolaze kvalitetniji igrači. To nije opasnost za manje klubove, a Crvenoj zvezdi je potreba'', istakao je Terzić.

Pored toga što smatra da bi u Superligu dolazili kvalitetniji igrači iz inostranstva, generalni direktor Zvezde tvrdi da to nikog ne bi ugrozilo.

''Dobrom domaćem igraču stranac neće uzeti mjesto. Kada igraju Inter i Milan ili neko u Engleskoj, svjedoci smo da ne bude ni jedan domaći igrač. Treba pratiti trendove i ne treba biti ksenofobičan. Trenutno ima uslova za povećanje broja stranaca! Sezonu ćemo izgurati sa četiri stranca, a trenutno ih imamo sedam jer se spremamo za evropske kvalifikacije narednog ljeta'', zaključio je prvi čovjek Crvene zvezde.

Nakon reakcija sa crvene i crne strane Topčiderskog brda, oglasio se Slaviša Kokeza koji je pojasnio detalje oko problematičnog pravila. Jednoj ekipi koja se takmiči u Superligi ovakva promjena uopšte ne smeta.

Aktuelni šampion Srbije i lider u tekućem prvenstvu je završio pripreme u Turskoj i nakon današnjem meča protiv Šahtjora se vraća u Beograd. Prvenstvo se nastalvja narednog vikenda gostovanjem u Novom Pazaru, a nakon tri ligaška kola slijedi meč protiv Milana u Ligi Evrope.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC