• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragović je blizu, u Superligi Srbije nema pojačanja za Zvezdu: Terzić otkrio detalje o prelaznom roku crveno-belih!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski šampion je završio prleazni rok.

 crvena-zvezda-aleksandar-dragovic-zvezdan-terzic-transfer-prelazni-rok-pojacanje Izvor: Nikola Mitić/FK Crvena zvezda/Facebook

Crvena zvezda će u prolećnom delu sezone igrati na tri fronta, a navijači će imati šta da vide. Tako kaže Zvezdan Terzić koji je gostujući na Areni istakao da je prelazni rok gotov, a da je Aleksandar Dragović blizu potpisa sa crveno-belima!

Reprezentativac Austrije bi mogao da pojača klub narednog leta i tako postane jedno od najzvučnijih imena koje je stiglo u Crvenu zvezdu. Njegova dečačka želja i dalje stoji - obući dres Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Generalni sekretar Crvene zvezde najavio je da je Dragović blizu potpisa ugovora koji bi ga od leta ''vezao'' za Beograd.

''Ima istine oko Dragovića. Pričali smo sa njim, agentima, nesporna je želja. Njegov dečački san je dolazak u Crvenu zvezdu. Mislim da smo blizu, ja sam otpimista'', ističe Zvezdan Terzić

Ali, pojačanja neće biti iz Superlige. Iako je to poslednjih godina bila praksa, sada nema niko zanimljiv.

''Trenutno ne vidimo igrača u našoj ligi koji može odmah da odgovori Zvezdinim zahtevima u Evropi. Ima mladih, ali niko ne donosi odmah kvalitet za evropske kvalifikacije. Prelazni rok je završen, neće biti više pojačanja'', zaključio je generalni direktor.

Čak ni na levom boku? Tamo ostaje samo Milan Rodić.

''Teško je naći levog beka. Srbija kuburi i na desnom i na levom beku. Treba nam prostor za strance, nemamo bekove koji nam mogu biti pojačanja, a da imaju srpski pasoš.''

Zvezda se poslednjih godina najviše pojačava iz Grafičara, sa kojim ima fantastičnu saradnju. Ona daje rezultate i neće biti prekidana.

''Mislim da je Prva liga Srbije razvojna liga i da nam je Grafičar značajno doprineo u formiranju igrača. Oni su nam stvorili pet igrača trenutnog tima. Nije to isto kao pozajmice, gde ne možemo da pratimo mlade fudbalere. Nastavićemo saradnju sa njima, a postoji mogućnost da dvojica igrača, Stanković i Lazetić, odigraju prolećni deo prvenstva tamo'', dodaje Terzić.

Zvezdan Terzić je i pred kamerama Arene ponovio koliko je zadovoljan radom Zvezdinog trenera. Stanković napreduje kroz svaki meč, pa zbog toga noćas nije mogao da spava!

''Sinoć sam u ponoć probudio Stankovića. Popili smo još po jedno piće. Prezadovoljan sam kako igrači napreduju, kako on napreduje. Biće podjednako veliki trener kao što je bio igrač. Mislim da u poslednjih 15-20 godina nismo imali ovako kvalitetan tim. Prezadovoljan sam pripremama, optimista sam za proleće, ali i evropske kvalifikacije. Mnogo toga lepog će videti navijači'', rekao je uz osmeh prvi operativac kluba.

Zvezda utakmicom protiv Šahtjora završava pripreme u Turskoj, a narednog vikenda počinje prolećni deo Superlige. Pored obaveza u šampionatu, crveno-beli će igrati i u Kupu Srbije i Ligi Evrope.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC