• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opcija više u "vezi" Borca: Dejan Bosančić oporavio se od loma ruke, cilja mjesto startera

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zbog povrede vezni fudbaler banjalučkog tima propustio je veći dio prvog dijela sezone, a sada se potpuno oporavio i spreman je za proljećne izazove.

 Opcija više u "vezi" Borca: Dejan Bosančić oporavio se od loma ruke  Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Od avgusta prošle godine Dejan Bosančić bio je u "autu" zbog loma ruke, ali povreda je sada prošlost za Borčevog vezistu.

S obzirom da je propustio veći dio jesenjeg dijela sezone, na pripremama u Antaliji "crveno-plavi" su praktično dobili još jednog igrača u veznom redu, koji napornim radom nastoji da se izbori možda i za mjesto startera.

Do kraja boravka u Turskoj Banjalučanima je ostalo da odigraju još jedan prijateljski meč. U petak od 14 časova rival Borcu biće ruski tim Krila Sovjetov iz Samare.

Možda će vas zanimati

"Svi mi prijateljske utakmice volimo više od treninga, bolje se osjećamo, a u prva tri meča svi smo dobili priliku. Prvo po 45 minuta, pa 60, a onda 30. Mislim da će protiv Krila Sovjetov biti mnogo bolje nego u prethodnim utakmicama i vjerujem da će momci koji dobiju priliku od starta igrati i 'generalci' protiv Krupe, odnosno u prvom proljećnom kolu protiv Olimpika" , smatra Bosančić.

Duga pauza nije ostavila mnogo traga na Bosančiću, koji je u Antaliji pokazao da je u prilično dobroj formi.

"U pripreme sam ušao spremno, radio sam i u teretani tokom zimske pauze i odlučio sam da dam sve od sebe, da pružim što više budem mogao. Imao sam te povrede u bliskoj prošlosti, koje su me natjerale da dam još više i pokušam da se nametnem novom treneru", istakao je Bosančić, koji je u Borac stigao u ljeto 2019. godine iz redova gradskog rivala Željezničar Sport tima.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Uprkos lošijim rezultatima u pripremnom periodu nego što su očekivani, u taboru Borca vlada pozitivna energija i nada da će uspjeti u zacrtanim proljećnim ciljevima.

"Pozitivna je atmosfera od početka priprema. Novi je trener, novi su i treninzi, koji su odlični. Svi daju sve od sebe. Iz povreda nam se vraćaju i trojica igrača i sigurno da će ekipa biti spremna. Nadam se da ćemo uspjeti da ostvarimo cilj i izborimo Evropu. Klub poput Borca zaslužuje da igra na međunarodnoj sceni", poručio je Bosančić.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Savo

Gdje ce on starter biti, nemoj te nas za***avati, trči ko po jajima, ni duela, ni brzine, ni duge lopte..Manjača je za njega Čavi Hernandez..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC