• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović gostuje Zvezdi, kao i svi ostali! Italijani se ne šale, Milan u najjačem sastavu?!

Autor Dragan Šutvić

Trener italijanskog tima je istakao da sledi ključni dio sezone za njegov tim.

 stefano-pioli-crvena-zvezda-ac-milan-liga-evrope-konferencija-izjava-ibrahimovic-dolazi Izvor: Tanjug/LaPresse via AP/Tano Pecoraro

Ekipa crvene zvezde ''lovi'' iznenađenje, ali Stefano Pioli je oprezan pred beogradski duel. Kako drugačije objasniti njegov komentar sa konferencije za medije u kom je istakao da u Srbiju dolaze svi igrači!

Tako je, i Mario Mandžukić, Zlatan Ibrahimović... Očigledno su u italijanskom timu odlučili da ništa ne prepuste slučaju.

Možda će vas zanimati

Italijanski trener je u društvu Radeta Krunića odgovarao na pitanja italijanskih i srpskih novinara. Stefano Pioli je prvo upitan da li je tim umoran od Evrope i da li posvećuje dovoljno pažnje ovakvim mečevima.

''Naravno da smo srećni što igramo u Evropi. Imamo velika osjećanja za svaki evropski meč, tu su velike emocije. Namučili smo se da bismo stigli ovdje i jako sam srećan što moj klub i u nokaut fazi takmičenja može da pokaže kvalitet'', rekao je trener.

Dobar dio konferencije protekao je u razgovoru o Speciji, na koju Milan ne želi da se osvrće.

''Moramo da idemo dalje. Uvijek morate da razmišljate o onom što će biti. Koncentrišemo se na dvomeč koji nam slijedi. Znamo da Zvezda ima dobar tim i da igra dobar fudbal, ali ćemo dati sve od sebe. Srećni smo što igramo u Ligi Evrope, znali smo da to nosi odgovornost. Fokusirani smo na Zvezdu i utakmicu sutra, a tek kasnije se pripremamo za derbi'', dodao je Pioli, čiju ekipu za vikend očekuje gradski derbi protiv Intera.

Prethodnih dana su postojale glasine da će Milan doći u Beograd u kombinovanom sastavu...

''Mario je veliki profesionalac i igrač. Mnogo radi kako bi se vratio u ritam. Možda će zaigrati sutra protiv Crvene zvezde. Ibrahimović će doputovati, kao i cjelokupan tim Milana'', rekao je Pioli.

U narednih desetak dana, Milan ima mečeve protiv Crvene zvezde, Intera i Rome, pa bi tu mogla da bude odlučena sezona.

''Cijeli period koji nam slijedi je važan. Igraćemo za 18 dana šest utakmica. Idemo od utakmice do utakmice, jer je svaki meč odlučujući. Sutra počinje najbitniji period za nas, treba da ostanemo u Ligi Evrope i da nastavimo sa pobjedama u prvenstvu'', zaključio je trener milanskog tima.

Tokom trenerske karijere Stefano Pioli je trenirao nekoliko igrača iz Srbije, a sada ima četvoricu fudbalera koji su porijeklom sa Balkana.

''Mnogo volim da radim sa igračima kojima se prezime završava na 'IĆ'. Jaki igrači, jake ličnosti, sa kojima nije uvijek lako, ali znaju da poštuju trenera. Uvek kažu ono što misle i zato volim da sarađujemo'', rekao je bivši trener Fiorentine, koji je tamo sarađivao sa srpskim igračima.

Mnogi smatraju da je prednost Milana i to što u Beogradu neće biti publike. Nešto slično ističe i Pioli.

''Svima nam nedostaje publika. Meni je žao što će se igrati pred praznim tribinama. Fudbal igramo kako bi publika bila oduševljena. Ona donosi posebnu atmosferu. U Beogradu bi ona napravila pritisak, ali nam nedostaje'', dodao je čovek koji je preporodio Milan.

Prvi meč crveno-bijelih i italijanskog tima se igra u četvrtak od 18:55, dok je revanš na programu 25. februara. Ekipu Milana između dva meča protiv Zvezde očekuje gradski derbi sa Interom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC