• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je dokaz - Barsa odbila Mbapea da bi dovela Dembelea: Jedan čovjek otkrio strašnu grešku, sve je već bilo završeno!

Autor Dragan Šutvić

Mnogi mu nisu vjerovali, ali je dostavio i prepisku da ne izmišlja!

 kilijan-mbape-barselona-transfer-2017-dogovoren-odbijen-dembele-pari-sen-zermen-monako Izvor: Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Nevjerovatne vijesti stižu iz Španije poslije brutalne partije Kilijana Mbapea, koji je het-trikom "raznio" Barselonu 4:1 u pobjedi Pari Sen Žermena u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Dan nakon velikog trijumfa, Španija bruji - Mbape je trebalo da bude igrač Barselone, ali je klub odbio gotov posao!

Možda će vas zanimati

Za sve to postoji i fotografija priložena kao dokaz, a "Marka" piše da je sve trebalo da se odigra 2017. godine.

O ovome je za radio "Marka" govorio Hunior Mingelja, fudbalski agent koji tvrdi da je Mbape bio na korak da iz Monaka pređe u Barselonu, umesto u PSŽ, ali da se katalonski klub odlučio za - Usmana Dembelea.

"Da, tako je bilo, mogu to da potvrdim. Štaviše, sad više nego inače, jer je jedan menadžer već potvrdio i dao svoju verziju priče, to je u potpunosti jasno", uveravao je Mingelja.

"Našli smo se u situaciji da smo znali od mog oca da je Nejmar napravio dogovor sa Pari Sen Žermenom i da je išao tamo. Uprava kluba to nije znala ili nije vjerovala u to, jer Nejmar još nije potvrdio da će da ide. Klub je rekao da ne žele da naprave potez prije odlaska Nejmara."

Brazilac je potom otišao u PSŽ za 222.000.000 evra, a Barsa je morala da nađe igrača koji će ga zamijeniti. Mbapeovo ime je bilo jedno od želja kluba.

"U tom trenutku, treneri i predsjednik, koji ne želi da ih preskoči, imaju sumnje oko igrača kojeg žele da dovedu i veruju da bi za timsku igru bilo bolje dovesti Dembelea nego Mbapea. Neki su čak išli toliko daleko da kažu da je Mbape duh u poređenju s ovim momkom", rekao je Mingelja.

Barselona je imala cijeli posao dogovoren. Trebalo je samo da daju "zeleno svjetlo".

"Imali smo dogovor za 130.000.000 evra plus još 25.000.000 u bonusima. Mbape bi zarađivao između 10 i 16 miliona evra neto", nastavio je agent.

Mbape je tada imao samo 18 godina, potpisao je za Pari Sen Žermen i od tada je sve poznato. Natpisi na mrežama da je Mingelja slagao oko ove priče, on je dokazao fotografijom dopisivanja na WhatsAppu sa Havijerom Bordasom, bivšim sportskim direktorom Barselone. On mu je poslao kontakt Vadima Vasiljeva, potpredsjednika Monaka, da bi se cijeli posao završio, ali se od te priče odustalo...

"Huniore, kako si? Izvini, ne rekoh ti ništa... Hvala što si mi proslijedio (kontakt). Ali kao što vidiš, ni treneri ni predsjednik ga ne žele. Kao što si vidio, opcija je Dembele", rekao je Bordas Mingelji, koji mu je odgovorio da se nada da nije u pravu kada kaže da treneri Barselone nisu dobro procijenili situaciju.

Dembele je završio u Barseloni za 140.000.000 evra, ali se nije najbolje snašao. Mbape je sa Francuskom ubrzo postao šampion svijeta i jedan od najboljih igrača planete. To je u utorak uveče i dokazao svom nesuđenom klubu... Evo i te prepiske kao dokaz:

Izvor: Twitter/printscreen

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC