• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan, pa šta? Crveno-beli, hrabro! Zvezda - Milan, meč koji pamte generacije! (ANKETA)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Navijači Zvezde decenijama prepričavaju duele protiv roso-nera. Italijanski velikan večeras ponovo istrčava na "Marakanu", a tim Dejana Stankovića želi da ga prvi put sruši!

 crvena-zvezda-milan-uzivo-prenos-live-stream-rts-arena-sport-link Izvor: MN PRESS, MONDO/Uroš Arsić

Crvena zvezda je drugi put u ovom veku dočekala evropsko proleće, a rival nije mogao da bude zvučniji.

Stadion "Rajko Mitić" večeras će od 18.55 ugostiti meč Crvene zvezde i velikog Milana, koji je stigao u Ljutice Bogdana 31 godinu od kada se provukao u magli i 15 godina od kada je sa istog mesta krenuo ka grupi Lige šampiona, a onda i kao tituli prvaka Evrope.

Možda će vas zanimati

Tačnije, u obe godine u kojima je dolazio na "Marakanu" Milan je postajao šampion Evrope i završavao sezonu nasmejan. Zato ovo gostovanje sigurno budi posebne emocije i kod navijača roso-nera, koji konačno uživaju u sezoni u kojoj se njihov tim bori za ono glavno – titulu Serije A.

S tim u vezi, mnogi su dovodili u pitanje sastav Italijana za Beograd, s obzirom na to da će između dve utakmice ekipa Stefana Piolija odigrati veliki derbi protiv Intera (nedelja, 15 časova), u kojem će ulog biti prvo mesto tabele Serije A.

Ipak, tim sa San Sira stigao je u najjačem sastavu, a brojni fotografi u sredu su na aerodromu i na stadionu sa posebnom pažnjom ispratili dolazak prve zvezde ekipe, Zlatana Ibrahimovića (39). I Dejan Stanković je na konferenciji za novinare pre utakmice govorio o tome da li će popiti kafu sa svojim starim znancem.

U toku večeri, Stanković je izveo ekipu na poslednji trening, na njemu dobio vetar u leđa od navijača i završio pripremu za dosad najzvučniji meč svoje mlade trenerske karijere. Nije potrebno naglašavati njegov dodatni motiv kao legende Zvezde i Intera, a prema proceni MONDA, on će na teren izvesti sastav bez Gelora Kange.

Crvena zvezda u ovom dvomeču nema šta da izgubi. Iako je prethodnih sezona u Evropi bila uspešnija, nije potrebno naglašavati ko je favorit u ovom meču, ko ima na papiru neuporedivo skuplji tim, šampionske ambicije u Seriji A i plan da se uskoro vrati na pozicije u svetskom vrhu, gde je bio decenijama.

Anketa

Ko će pobediti?

  • Crvena zvezda

    57.14% (4)

  • Milan

    14.29% (1)

  • Biće nerešeno

    28.57% (2)

Ko će pobediti?

Rezultati

Sa druge strane, Zvezda je uspešnom evropskom jeseni u grupi sa Hofenhajmom, Gentom i Slovanom iz Libereca stekla šansu da se bori za senzaciju i za istorijski uspeh protiv tima koji prethodne generacije crveno-belih nisu uspele da izbace.

Biće ovo prvo poluvreme dvomeča u kojem će navijači Zvezde sigurno uživati, srećni što je njihov tim u poziciji da se ponovo odmeri protiv tako velikog rivala i protiv asova kakvi su Ibrahimović, Mario Mandžukić, Ante Rebić, Teo Ernandez, Đanluiđi Donaruma, Hakan Čalhanoglu....

A kada se lopta zakotrlja na znak grčkog sudije Tasosa Sidiropulosa, biće to velika šansa za dokazivanje - i igračima u crveno-belom i njihovom treneru.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC