• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je tim s kojim Zvezda napada Milan: Misterija oko Falćinelija, nema mesta za Kangu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Stanković će najverovatnije ponovo u evropskom meču zaigrati u formaciji sa trojicom štopera. Velika imena ostaju na klupi i čekaju šansu u nastavku meča, ako se Milan otvori...

 crvena-zvezda-milan-uzivo-prenos-livestream-arena-sport-sastav-zvezde-za-milan Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je spremna za najveći izazov ove sezone. Milan je stigao u Beograd i u četvrtak će od 18.55 izaći na megdan šampionu Srbije!

Možda će vas zanimati

Biće to peti, odnosno zapravo šesti, međusobni susret dva kluba, a videćemo da li će nakon prvog meča 1/16 Lige Evrope biti jasnije ko ide u narednu fazu takmičenja. Stanković je imao više od dva meseca da spremi tim i analizira protivnika, ali je isto vreme na raspolaganju imao i Stefano Pioli.

Na konferenciji za medije Stanković je kazao da ne može da računa samo na Strahinju Erakovića, ali to nije jedini izostanak u njegovom timu.

Od ranije je van tima Aleksandar Katai, povređen je i Veljko Nikolić, dok je problem sa povredom imao i Dijego Falćineli, pa je to jedna od misterija dan uoči utakmice. Nije potpuno spreman, ali se očekuje da "stisne zube".

Dileme je bilo prvenstveno oko formacije. Stanković je u "jačim" mečevima birao da počne sa trojicom štopera, ali zanimljivo je da je tokom priprema uglavnom koristio odbranu sa četiri igrača.

Možda je to bilo igranje sa mislima Piolija, pošto će Zvezda prema našim informacijama igrati 3-4-2-1.

Među stativama će naravno biti kapiten Milan Borjan, koji će morati da ponovi neke od svojih herojskih partija u evropskim mečevima, dok će trojica štopera ispred njega biti - Radovan Pankov, Nemanja Milunović i Miloš Degenek.

Na bokovima ćemo videti dvojicu Milana - Gajića i Rodića - dok se kao centralni vezni očekuje tandem Seku Sanogo i Njegoš Petrović, pošto je Nikolić definitivno ispao zbog povrede.

Ofanzivnije uloge u veznom redu namenjene su Mirku Ivaniću i El Farduu Benu, koji će se kretati između linija i pokušavati da doprinesu u obe faze igre, dok će najverovatnije Dijego Falćineli početi u napadu od starta.

Ako Italijan ne podnese večerašnji trening na pravi način, u tom slučaju bismo mogli da vidimo i Pavkova, dok će šansu sa klupe vrebati još Kanga, Bakajoko, Falko...

Dakle, najverovatniji sastav Zvezde za meč protiv Milana glasi:

Borjan - Pankov, Milunović, Degenek - Gajić, Sanogo, Petrović, Rodić - Ivanić, Ben - Falćineli.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC