• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - još jedan Srbin izabrao Crnu Goru: Piksi ga nije pozvao, igraće za drugu reprezentaciju!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prema saznanjima MONDA, srpski centarfor Uroš Đurđević igraće za "A" selekciju Crne Gore.

 Uroš Đurđević nastupače za Crnu Goru Izvor: MN PRESS

Dragan Stojković Piksi saopštio je u petak svoj prvi spisak "A" selekcije bez Uroša Đurđevića, a srpski centarfor će u narednom periodu ipak zaigrati za reprezentaciju - crnogorsku!

Prema saznanjima MONDA, centarfor španskog Sporting Hihona prihvatiće poziv selektora "sokolova" Miodraga Radulovića i sa Crnogorcima pokušati da se plasira na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Možda će vas zanimati

I selektor Stojković pružiće očekivano prednost na njegovoj poziciji prije svih Aleksandru Mitroviću, Luki Joviću i Dušanu Vlahoviću, a Đurđević u svojim najboljim godinama (27) očigledno realno sagledava stvari.

Uostalom, to je početkom godine i najavio, kada je u intervjuu "Večernjim novostima" priznao da Srbiji želi svu sreću, a da on ima druge planove.

"Ako su me do sada selektori zaobilazili, nema razloga da se tako ne nastavi. Vjerovatno ne posjedujem kvalitet vrijedan poziva. Mitrović je naš najbolji igrač, Jović je nadolazeći, a sve više se nameće Vlahović... Gdje je tu moje mjesto? Ja sam realan čovjek i ne želim nikome da se namećem. U životu sam sve stvorio radom, bez bilo čije pomoći. Jedino je moja porodica bila uvijek uz mene, i to mi je sasvim dovoljno. Reprezentaciji želim sve najbolje. Ja imam druge planove", izjavio je on tada.

Iako još ništa nije zvanično, sada je sasvim izvjesno da su ti planovi bivšeg napadača Rada, Partizana, Olimpijakosa i Palerma vezani za Crnu Goru, dok u Španiji igra odlično za Sporting.

Ove sezone, Đurđević je postigao 17 golova u 27 nastupa za Sporting, sa kojim je peti na tabeli i u aktivnoj borbi za plasman u Primeru.

Ako ovaj "transfer" bude ozvaničen, Đurđević će stati u red igrača iz Srbije koji su zaigrali za Crnu Goru. Prije njega, to su bili i Adam Marušić, Nikola Drinčić, Vladimir Volkov, Mirko Ivanić, Filip Stojković...

Đurđević je imao zapažen staž u mladoj reprezentaciji Srbije, najbolji je strijelac u istoriji te selekcije, a sa omladinskom reprezentacijom postao je prvak Evrope u Litvaniji 2013. godine. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC