• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet "petarda" Partizana: Veliko pojačanje konačno proradilo, greška Stojkovića nije poremetila crno-bijele!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fudbaleri Partizana savladali su Zlatibor na svom terenu 5:1 (3:0).

 Partizan - Zlatibor 5:1 Superliga Srbije 27. kolo Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana nastavili su sa impresivnim partijama i sada su pobijedili ekipu Zlatibora na svom terenu.

Još jednom je tim Aleksandra Stanojevića bio raspucan, pa je u Humskoj opet "pukla petarda".

PARTIZAN - ZLATIBOR 5:1 (3:0)
/Jović 21, Asano 34, Natho 44 pen, Bajbek 73, Urošević 83 - Sević 51)

Možda će vas zanimati

Crno-bijeli su na teškom i raskvašenom terenu sporo počeli ovaj meč, lopta nije brzo išla i nije bilo šansi, ali je Miloš Jojić još jednom uspio da pokrene svoj tim. Sjajni vezista je u 21. minutu sjajno centirao iz slobodnog udarca, Svetozar Marković je pobjegao svom čuvaru i uspio da asistira za mladog Nemanju Jovića.

Taj gol je otvorio goste i natjerao Zlatibor da zaigra otvorenije. Da nije bilo pogotka poslije 20 minuta možda bi meč otišao u drugom smjeru, ovako su Asano, Jović i Holender do kraja poluvremena imali mnogo prostora da utrčavaju iza leđa odbrane protivnika.

Asano se poslije pasa Bibrasa Natha našao 1 na 1 sa golmanom Gordićem i savladao ga, a Jović je pogodio defanzivca Zlatibora u ruku pred sam kraj poluvremena i donio penal Partizanu. Bibras Natho je ostao stoprocentan, pošto je postigao 15. gol iz 15 šutnutih penala u crno-bijelom dresu.

Ali drugo poluvrijeme je donijelo ono što su navijači dugo čekali - gol Žan Kristofa Bajbeka. Jedini klasični napadač u redovima crno-bijelih zatresao je mrežu u 73. minutu i tako dao do znanja treneru Stanojeviću da može da računa na njega.

Ušao je Francuz na poluvremenu, imao nekoliko dobrih poteza, lijepo se kretao između linija, ali prije svega je bilo bitno da povrati samopouzdanje pogotkom. Još jedan igrač koji se vraća poslije odsustva je pogodio do kraja meča, bek Slobodan Urošević čiji je šut udario od obje stative i završio u mreži.

Nije crno-bijele poremetio ni nevjerovatan gol Nenada Sevića, koji je centirrao iz slobodnog udarca sa desne strane, lopta je prebacila sve u kaznenom prostoru i završila u mreži! Nije to lijepo procijenio Vladimir Stojković. nije vidio da lopta ide u mrežu i poklonio je gol protivniku.

Partizanu je ovo bila 17. uzastopna pobjeda i još jednom su postigli mnogo golova. Protiv Inđije su pogađali šest puta, protiv Rada i Zlatibora po pet puta, a protiv Voždovca četiri. Kao i na prethodnim mečevima prekidi su bili veliko oružje crno-bijelih, a Igor Vujačić i Miloš Jojić su sjajan tandem - vezista centrira, a Crnogorac mu je uvek prva meta.

Stanojevićev Partizan je osim serije pobjeda dobio i karakter i prepoznatljivu igru i sada je jasno da tim iz meča u meč napreduje i da su ciljevi sa pravom visoki.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC