• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ostaje bez 10 igrača tokom pauze? Stigli pozivi iz reprezentacija, jedno ime sve iznenadilo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Do sada ih je devet, a mogao bi još jedan igrač da se nađe na spisku svog selektora.

 Desetorica fudbalera Partizana igraju za reprezentacije Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana nastavljaju da ređaju pobjede. Bliži se uskoro reprezentativna pauza, a crno-bijeli su upisali sve pobjede još otkad su prošli put njihovi igrači imali obaveze u nacionalnim timovima.

Bilo je to još u prvoj polovini novembra, a poslije 17 uzastopnih pobjeda u svim takmičenjima, veći je i broj igrača Partizana koji će tokom marta imati reprezentativne obaveze.

Možda će vas zanimati

Da bude precizni, za sad ih je tačno devet, ali bi lako taj broj mogao da poraste i na 10! Partizan će imati sigurno petoricu igrača u nacionalnim timovima širom svijeta, uz još četiri igrača u mladoj selekciji Srbije.

Krenimo redom - Partizan neće imati nijednog igrača u A timu Srbije pred početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, ali su se njih četvorica našli na spisku Ilije Stolice. Mladi reprezentativci Srbije tako su Nemanja Jović, Svetozar Marković, Lazar Pavlović i Filip Stevanović. Ovaj posljednji se možda ne odazove zbog problema sa povredom, ali je jasno da su mladi igrači crno-bijelih ponovo u centru pažnje.

Saša Zdjelar je bio dio seniorske selekcije Srbije u novembru, ali to ovoga puta nije slučaj, naročito jer u prethodnom periodu nije igrao zbog problema sa korona virusom.

U zemljama regiona će nastupati trojica igrača - Aleksandar Šćekić i Igor Vujačić su na spisku reprezentacije Crne Gore za mečeve protiv Letonije, Gibraltara i Norveške, dok je Filip Holender na spisku selektora Mađarske Marka Rosija.

Bibars Natho je ponovo dio reprezentacije Izraela (protiv Danske, Škotske i Moldavije), dok je Maki Banjak taj koji je sve iznenadio.

Izvor: MN PRESS

Banjak se našao na spisku reprezentacije Kameruna uprkos tome što je igrao samo jedan meč ovog proljeća. Sve ostale je propustio jer je jedan od pet stranaca morao da bude van protokola usljed pravila Superlige.

Banjak je tako dobio povjerenje za mečeve protiv Zelenortskih Ostrva i Ruande, dok se još samo čeka poziv za Takumu Asana.

Selektor Japana još nije objavio spisak za prijateljski susret protiv Južne Koreje, kao i za meč kvalifikacija protiv Mongolije, ali bi najbolji strijelac Partizana ove sezone trebalo da bude dio tog sastava.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC