• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić šmekerski odgovorio na nesportski potez Ronalda: Kapiten Srbije otkrio šta je Piksi tražio od tima na 0:2!

Autor Dragan Šutvić

Kapiten "orlova" je odigrao još jedan sjajan meč u nacionalnom timu.

 srbija-portugal-2-2-rezultat-golovi-dusan-tadic-izjava-kristijano-ronaldo Izvor: MN PRESS

Srbija je uspjela da u ludoj utakmici protiv Portugala stigne do vrijednog boda (2:2) i tako na sjajan način nastavi svoju borbu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Na tom meču, pravi lider Srbije bio je Dušan Tadić, koji je poslije spektakularne završnice meča na stadionu "Rajko Mitić" posebno istakao žal što publika nije mogla da prisustvuje takvoj utakmici.

Možda će vas zanimati

Srbija je protiv Republike Irske i Portugala sakupila četiri boda i sada ih očekuje meč protiv Azerbejdžana u utorak.

"Obje su bile dobre utakmice i prava je šteta što nisu bili navijači, pošto uvijek kada su ovakve utakmice nedostaju tvoji navijači, da bude stadion pun, i ostaje žal za tim", počeo je Dušan Tadić poslije meča sa Portugalom.

"Portugal je bio bolji prvo poluvrijeme, mi nismo dobili nijednu drugu loptu, i trebalo nam je malo vremena da spojimo tri-četiri pasa, Mister je to zahtijevao od nas, trebalo je da budemo mirniji na terenu. Dobro, eto, u drugom smo dobro startovali, dali gol i dobili krila, dobili mnogo više tih drugih lopti, povezali koji pas i kad je tako odmah možeš da naudiš i najjačim ekipama u Evropi. Mislim da ima dosta dobrih stvari koje možemo da izvučemo, ima i negativnih, moramo izvući pouke i idemo da napredujemo. Od Mistera možemo mnogo da naučimo, treba da ga slušamo i da upijamo, i biće sve bolje i bolje."

Tadić ističe da je karakter glavno oružje ovog tima.

"Pa da, od prvog dana Mister pokušava da usadi njegovo saomopouzdanje, njegovu samouvjerenost, da se nikad ne predajemo i da vjerujemo u nas nebitno ko je protivnik. Tako da biće sve bolje i bolje i samo treba da težimo ka tome."

Kapiten Srbije je prokomentarisao i to što je Aleksandar Mitrović postao rekorder po broju golova u nacionalnom timu.

"Drago mi je zbog njega, zezali smo se da će biti prvi, i sad kad je to postao drago mi je zbog toga. Kod tog gola, bila je dobra akcija, žao mi je samo što nije bilo i više takvih situacija, mogli smo i više da ih ugrozimo."

Tadić je na kraju prokomentarisao i spornu situaciju iz 93. minuta kada Portugalu nije dosuđen gol, kao i nesportski potez Kristijana Ronalda nakon te odluke, kada je bacio kapitensku traku na teren i riješio da napusti meč neposredno prije njegovog završetka.

"Nezgodno je bilo, ta situacija i njihova šansa... Ali dobro, sreća prati hrabre, mislim da smo bili hrabri i onda hoće i sreća da te pogleda. Sigurno je bio isfrustriran, to pokazuje i njegov karakter da je stalno gladan golova, da je pobjednik", rekao je Dušan Tadić.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC