• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdu bih se juče vratio da je do mene: Ljubimac "Delija" stalno zove Terzića, potpisujem šta god stavi na papir!

Autor Dragan Šutvić

Argentinac po lijepom pamti Beograd i Zvezdu i željan je da se vrati

 luis ibanjez crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Proveo je Luis Ibanjez jednu sezonu u Crvenoj zvezdi, osvojio titulu, pa se otisnuo u Tursku, a sada igra za Zrinjski. I mašta o povratku na "Marakanu".

Argentinac kaže da je na redovnoj vezi sa direktorom crveno-bijelih Zvezdanom Terzićem, kao i da se on pita, "juče" bi se vratio u Zvezdu.

Možda će vas zanimati

"Pratim Zvezdu isto kao Dinamo. Gledam svaku utakmicu kad mogu. Drago mi je da su tu gdje jesu. I dalje me navijači pamte i šalju mi poruke stalno na Instagramu. Čujem se i sa bivšim saigračima Gavrićem, Cakijem Stojanovićem, Srnićem, Anđelkovićem. I sa Jovićem, Vijeirom, Donaldom... Uglavnom preko Instagrama. Bili smo kao braća. Pratim kad mogu i kad imam vremena. Gledam utakmice kad kuće. Pratim Zvezdu, Dinamo, Trabzonspor... Volim da pratim klubove u kojima sam bio, a pogotovo klubove u kojima me ljudi vole", rekao je "Lućo" za Germanijak.

Lijevi bek sa hrvatskim pasošem bi se rado vratio u Beograd.

"Uvijek bude neka priča. Javljao sam se Terzi i rekao mu da želim da se vratim. Javio sam mu se i prije tri mjeseca. Svaki prelazni rok se čujemo i uvijek sam voljan da se vratim. Njemu sam rekao da mogu da budem i Rodićeva rezerva. Samo da pomažem klubu i da klub pomaže meni. Znam da je Rodić jedini lijevi bek i zato sam se javio. Ali, problem je što sam ja stranac", rekao je Ibanjez.

On se oduševio kad je čuo da od sljedeće sezone možda neće biti ograničenja broja stranaca u timu.

"Stvarno?! Ako bude tako, onda moram opet da zovem gospodina Terzića. Znam koliko bi navijači voljeli i koliko mi šalju poruke na društvenim mrežama. Hvala Bogu, ja sam uvijek bio pošten prema dresu i davao sve za klub. Zato me možda i vole. Ja im svima kažem isto: 'Ljudi, nije do mene. Ja bih se vratio juče što se kaže’. Nije do mene'", odgovara on.

Da li je zvao još neko iz Srbije?

"Imao sam nekih poziva i prilika da se vratim u Srbiju, ali to nisu bile finansijski zadovoljavajuće ponude. A i zbog djece tada nisam mogao. Da je bila u pitanju Zvezda, ne bi bio problem. Ni zbog finansija, ni zbog porodice. Ako Zvezda zovne, ništa neće biti problem. Rekao sam Terzi: 'Koliko ti ponudiš na papiru, ja potpisujem'", kaže Ibanjez.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC