• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić o remiju Krupe u Širokom Brijegu: Čudna, ali odlična utakmica - svi smo uživali!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U prošlom kolu protiv Tuzla sitija u posljednjim trenucima meča ostali su bez pobjede, a sada su na sličan način stigli do boda na "Pecari".

 trener krupe vladimir ilić zadovoljan bodom u širokom brijegu Izvor: FENA/Filip Kožul

Krupa nosi bod sa "Pecari"!

Ekipa iz Krupe na Vrbasu u prošlom kolu nesrećno je, u posljednjim trenucima meča, ostala bez pobjede protiv Tuzla sitija (1:1), a sada se na sličan način domogla boda u gostima protiv Širokog Brijega.

Možda će vas zanimati

Poveli su Krupljani pogotkom Nikole Dujakovića, ali su Širokobriježani uspjeli da preokrenu i činilo se da će doći do trijumfa. A onda se sjajno snašao Lazar Nikolić i pogodio za 2:2.

"Čudna utakmica. Mogla je otići i na jednu i na drugu stranu, na kraju je završena neriješeno. Rekao bih zasluženo, iako je domaćin možda imao inicijativu. U prošlom kolu ostali smo bez dva boda u posljednjem minutu, sada smo ga osvojili. To je fudbal", rekao je trener Krupe Vladimir Ilić poslije velikog remija protiv favorizovanog rivala.

I u ovom meču Krupa je odigrala odlično, imala mnogo prilika, od kojih je iskoristila dvije.

"Bio je ovo meč dvije ekipe koje igraju otvoreno, sa mnogo prilika i mislim da smo svi zaista mogli uživati u ovoj utakmici. Zahvalio bih se Širokom Brijegu. I kada su vodili, nisu se valjali po terenu i 'krali' vrijeme. Pohvalio bih i svoju ekipu, koja je odigrala maksimalno svih 90 minuta i na kraju smo u posljednjem minutu nagrađeni bodom", zaključio je strateg Krupe.

Tim iz Krupe na Vrbasu sada ima 16 bodova, četiri manje od Radnika i Olimpika, te je i dalje u igri za opstanak u premijerligaškom društvu.

Trener Širokobriježana Toni Karačić čestitao je Krupi na osvojenom bodu i zaželio sreću u nastavku takmičenja.

"Rezultatom sigurno nismo zadovoljni, a Krupa je bila dosta opasna. Prvo poluvrijeme je bilo na visokom nivou s obje strane. U drugom poluvremenu nismo imali mirnoće u napadu. Bez obzira na to što smo na kraju primili gol, činjenica je da smo bili u nekom grču. Na kraju, većinom kada ekipa napada iz nekih standardnih situacija i iz nekih otpadaka, postigli su pogodak i ja im želim čestitati i poželjeti sreću u nastavku prvenstva. Na nama je da podvučemo stvari, analiziramo i što bolje se pripremimo za sljedeću utakmicu", rekao je Karačić.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vo

Sta on zna o fudbalu,e jadni smo mi kad nam se takvi mjesaju i prosipaju filozofiju,nije odigrao 10 juniorski utakmica...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC