• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojan Vranješ odbacio navode Širokog Brijega: Jad, sramota, žalost... Lažima žele da prikriju loše rezultate trenera!

Autor Dragan Šutvić

"Ne želim da bacam mrlju na karijeru gospodina Karačića jer ukoliko istaknem neke stvari, garantujem da bi okončao svoju trenersku karijeru"

 borac široki brijeg stojan vranješ komentar Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Dan poslije derbija sa Borcem, koji je završen pobjedom Banjalučana rezultatom 2:1, oglasili su se iz Širokog Brijega saopštenjem za javnost, u kojem je, između ostalog, navedeno da je "kapiten Borca Stojan Vranješ poslije prvog poluvremena fizički nasrnuo na igrača Širokog Brijega Ivana Ikića, udarivši ga u vrat i potiljak".

Možda će vas zanimati

Iz kluba sa Pecare tražili su pokretanje disciplinskog postupka i kaznu za lidera crveno-plavih, koji je u izjavi za sarajevski portal "Sportsport.ba" odbacio navode Širokobriježana.

"Jadno, sramotno i žalosno je da se klub koji je osvajao prvenstvo i Kup naše države spušta na ovako niske grane, te da dolijeva ulje na vatru. Ne sjećam se da su se oglašavali kada su se neke stvari dešavale na njihovom stadionu. Moram još jednom ponoviti radi bosanskohercegovačke javnosti da nisam nikog udario pa ni Ikića. Stojim iza svojih riječi. Široki Brijeg treba da analizira rad svog trenera koji svoje rezultate u posljednja četiri kola pokušava sakriti iza ovakvih lažnih stvari. Isto tako, ne želim da bacam mrlju na karijeru gospodina Karačića jer ukoliko istaknem neke stvari, garantujem da bi okončao svoju trenersku karijeru. Ne želim više da se oglašavam po ovom pitanju, a Širokom Brijegu želim sve najbolje u nastavku prvenstva", istakao je Vranješ.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Realno

Za ovu izjavu u svakoj drzavi na svijetu ide sudski proces.. Sta on to zna sto bi nekome zavrsilo karijeru i zasto suti ako i sam nije ucestvovao u tome.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC