• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ne može da radi kao Zvezda: Kralj pričao o prelaznom roku - Nismo u mogućnosti da izdvojimo toliko novca!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji golman crno-bijelih kaže da su povratnici mogući kao nova pojačanja kluba.

 ivica kralj partizan ne može da radi kao zvezda Izvor: MN PRESS

U Partizanu je već čitave sedmice glavna tema šokantni odlazak Takume Asana i jednostrano prekidanje ugovora sa klubom.

U Humsku je nedavno stigla i milionska ponuda iz Juventusa, a Ivica Kralj je otkrio kakvi planovi očekuju Partizan u prelaznom roku ovog ljeta.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji golman Partizana i reprezentacije Jugoslavije je danas koordinator za sportska pitanja u redovima crno-bijelih.

On će tokom predstojećeg prelaznog roka imati udjela u poslovima Partizana na tržištu i pronalaženju odgovarajućih profila igrača. Ipak, kako kaže, Partizan u tom aspektu neće moći da se takmiči sa Crvenom zvezdom.

"Kad vidim kako planiraju, očigledno je da finansijski dobro stoje", počeo je Kralj za "Kurir" kada je bio upitan o eventualnom prekidanju Zvezdine dominacije u srpskom fudbalu.

"To su veliki i skupi igrači, ali ruku na srce igrali su Ligu šampiona i dvije godine Ligu Evrope, moguće da se uštedilo za takva pojačanja. Na nama je da se bavimo sobom, da ne gledamo u tuđe dvorište. Imamo mi nekih ideja u Partizanu, kako i šta raditi. Sigurno nismo u mogućnosti da radimo kao Crvena zvezda, da izdvojimo toliko novca za pojačanja, ali ni novac ne mora da bude garant kvaliteta i uspjeha."

Kralj je otkrio i kakve igrače Partizan posmatra u ovom trenutku.

"Gledamo koji su igrači koji bi se uklopili u sistem koji Stanojević traži i naravno ambicije su šampionske kao i svake godine. Bez obzira na novac. Svi igrači koji su bili u Partizanu su interesantni, samo je pitanje kakve ugovore imaju u inostranstvu. To je uglavnom teško izvodljivo, ali bilo je povratnika ranije, pa će ih sigurno biti i u budućnosti. Ima igrača kojima ističu ugovori, ili su pri kraju ugovora, a već su se pokazali kao veliki partizanovci i kao neko ko voli Partizan. Ništa nije isključeno. Sve su to dobri igrači koji su dobrodošli u Partizan."

Kralj je otkrio i šta će biti sa Lazarom Markovićem i Bibarsom Nathom.

"Marković i Natho su praktično sigurni, nikad se ne zna kakva ponuda može da dođe, ali oni su uzdanice Partizana i mislim da će tako i ostati. Analizu i ideje ćemo praviti kad se završi Kup Srbije", rekao je Ivica Kralj.

(MONDO/Kurir) 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC