• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srđan Grahovac za MONDO: Nerealno je da se ovog ljeta vratim u Borac, ali želim da završim karijeru u svom klubu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten bečkog Rapida Srđan Grahovac demantovao je da postoji mogućnost da se ovog ljeta vrati u banjalučki Borac, ali bi svim srcem volio da aktuelni sastav crveno-plavih nadmaši njegovu generaciju koja je 2010. osvojila Kup BiH, a 2011. i titulu.

 srđan grahovac za mondo o mogućem povratku u fk borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Pojedini mediji u Bosni i Hercegovini su posljednjih dana pisali da će Borac u slučaju osvajanja šampionske titule, koja je na dohvat ruke, vratiti i nekoliko igrača koji su ponikli na Gradskom stadionu u Banjaluci kako bi imali što snažniji tim u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Među tim imenima pominjao se i Srđan Grahovac iz austrijskog Rapida.

Možda će vas zanimati

Međutim, Grahovac je bio iznenađen takvim natpisima, demantovavši da postoji mogućnost povratka u banjalučki klub u predstojećem ljetnjem prelaznom roku.

"Ne znam ko je ni zašto to objavio. Nemam ni sa kim u klubu kontakt i nerealno je da se vratim u Borac u ovom momentu. Ovdje u Beču imam još godinu dana važećeg ugovora. Nadam se da ću se jednog dana vratiti i završiti karijeru u voljenom i matičnom klubu",rekao je Grahovac za naš portal.

Kao dijete Borca, pažljivo je pratio rezultate izabranika Marka Maksimovića, kojima za šampionski pehar nedostaje samo jedna pobjeda. Prva meč-lopta je u nedjelju u Banjaluci protiv Tuzle sitija i to pred publikom.

"Pratim svaku utakmicu naravno, gledam sve i presrećan sam što je Borac na pragu 'duple krune'. Nadam se da ćemo se svake godine boriti za titulu jer je Borcu tu i mjesto. Na samom vrhu", dodao je banjalučki fudbaler.

Grahovac je inače sa Borcem osvojio tu jedinu šampionsku titulu u klupskoj istoriji 2011. godine, kao i godinu ranije trofej u Kupu BiH.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

"Te šampionske sezone sam odigrao većinu utakmica i doprinio osvajanju titule, a u Kupu BiH sam samo propustio finale protiv Željezničara zbog povrede".

Priznao je na kraju da bi bio presrećan da aktuelna generacija Borca nadmaši tu ekipu Banjalučana iz 2010/11.

"Naravno! Dao Bog da nas nadmaše svake godine i da izbore plasman u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja", podvukao je Grahovac.

On je iz banjalučkog kluba 2014. godine prešao u Rapid za koji je nastupao tri sezone, odigravši 86 utakmica i postigavši četiri pogotka. Potom je preselio u kazahstansku Astanu, gdje je takođe postao šampion, potom je nastupao za hrvatsku Rijeku da bi se u januaru 2019. godine vratio u bečki klub.

Ove sezone bio je standardan u veznom redu Rapida i odigrao je čak 37 utakmica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC